panoscorfu 21 Απριλίου 2008 #1 Share 21 Απριλίου 2008 Καλησπερα σε ολους και χροννια πολλα!! θα ηθελα την γνωμη σας διοτι εχω λιγακι μπερδευτει στη επιλογη ενυδρειου. μου αρεσει της AQUATLANTIS το EVASION HORIZON 200 αυτο μπορει να στηθει ως θαλλασινο?Η θα εχω πρωβληματα με οξυδωσεις? το JEWEL TO VISION 450?? τι λετε?.Πειτε μου γνωμες για να καταληξω καπου.Γενικα ψαχνω κατι σε ετοιμο αναμεσα απο 450 λιτρα εως 900 λιτρα περιμενω τη γνωμη σας σασ παρακαλω για να καταληξω επιτελους στην αγορα του.ευχαριστω και καλο πασχα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 21 Απριλίου 2008 #2 Share 21 Απριλίου 2008 αν θέλεις τυποποιημένο θαλασσινό ενυδρείο καλό είναι να δεις και αυτά .. το πληρώνεις λίγο παραπάνω αλλά σου λύνει πολλά προβλήματα δες τι περιλαμβάνει το κάθε μοντέλο http://www.eloseurope.com/en/index.php?opt...4&Itemid=87 θέλεις πολλά λίτρα .. έτσι το sump είναι απαραίτητο .. για να μπορείς να το εγκαταστήσεις πρέπει να υπάρχει ειδική έξοδος υπερχείλισης από το ενυδρείο σε πλαϊνό τζάμι η στο πάτωμα του ενυδρείου .. ελπίζω να σε βοήθησα .. καλή ανάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 28 Απριλίου 2008 Author #3 Share 28 Απριλίου 2008 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ χροννια πολλα τελικα κατεληξα στο jewel vision 450l to βρηκα σε καλη τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 29 Απριλίου 2008 #4 Share 29 Απριλίου 2008 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλορίζικο ! εύχομαι να καλύψει τις προσδοκίες σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 29 Απριλίου 2008 #5 Share 29 Απριλίου 2008 Καλορίζικο το ενυδρείο!!! Περιμενουμε τα νέα σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος