costasd 21 Απριλίου 2008 #1 Share 21 Απριλίου 2008 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να φυτέψω στο ενυδρείο μου αυτό το φυτό που δείχνει σαν γκαζόν. Νομίζω λέγεται Utricularia graminifolia. Τι κάνω όμως με τον καθαρισμό του ? Το ενυδρείο μου είναι δύο μηνών, 50λτ και έχει μέσα δύο dwarf gourami, μια Anubia, μία Μicrosorum Pterotus, και μία Limnophila sessiliflora. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα την γνωστή σκούπα η οποία όμως προφανώς θα το ξεριζώσει το φυτό αφού αυτό θα καταλαμβάνει όλο τον βυθό. Ή όχι? Έχει κανείς καμιά ιδέα? Ευχαριστώ, Κώστας Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 21 Απριλίου 2008 #2 Share 21 Απριλίου 2008 Αν κάνεις σιφωνάρισμα με φαρδυά φυσούνα μπροστά, νομίζω η πίεση δεν θα είναι τόσο μικρή ωστε να τα ξεριζώσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy 22 Απριλίου 2008 #3 Share 22 Απριλίου 2008 Θα βάζεις την σκούπα μερικά εκατοστά απο πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanis075 23 Απριλίου 2008 #4 Share 23 Απριλίου 2008 Εγω θα σου προτεινα να διαβασεις το παρακατω topic που ειχε ανοιξει ο Χρηστος. Θα το βρεις αρκετα ενδιαφερον. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=16820 Απο την μερια μου απλα να σου πω οτι εχω σταματησει την σκουπα βυθου εδω και 6 μηνες χωρις να εχω εντοπισει καποιο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος