AGGE 21 Απριλίου 2008 #1 Share 21 Απριλίου 2008 ενδιαφερομαι για αυτο το μοντελο Α/Ο 285 l/d 4 Σταδίων με μονάδα DI ro-man..την χρησιμοποιει κανεις? η τιμη της ειναι καλη 123,32 και σκεφτομαι νατην παρω..ειναι αξιοπιστη?παραλληλα θα χρειαστουν καποια περαιτερω εξαρτηματα?ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 21 Απριλίου 2008 #2 Share 21 Απριλίου 2008 εχω την 190 l/d 4 σταδιων εδω και 4 μηνες και δεν εχω κανενα προβλημα.αν θελεις παρε και ενα tdsmeter ια να βλεπεις ποτε πρεπει να αλλαξεις τα φιλτρα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyiannis 21 Απριλίου 2008 #3 Share 21 Απριλίου 2008 (edited) Αυτήν ακριβώς έχω από περυσι το Μάιο. Δουλεύει άψογα και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Απλά σιγούρεψε ότι θα σου στείλουν μαζί και το κατάλληλο σύνδεσμο (tap connector) για τη βρύση (καλύτερα πάρε τους τηλέφωνο να ρωτήσεις). Επίσης θα σου έλεγα να πάρεις μαζί και ένα σετ ανταλλακτικά φίλτρα και ένα tds meter (εγώ πήρα αυτό :http://www.ro-man.gr/shop/product_info.php/products_id/287 και είναι μια χαρά) Έγινε επεξεργασία 21 Απριλίου 2008 - dyiannis Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGE 21 Απριλίου 2008 Author #4 Share 21 Απριλίου 2008 thanks guys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος