brembo 21 Απριλίου 2008 #1 Share 21 Απριλίου 2008 Γεια σας!! Είμαι νέο μέλος στο site, οπότε ακόμα προσπαθώ να μάθω τον χειρισμό του!!! Είμαι 25 χρονών και ήδη ασχολούμαι με τα ενυδρεία εδώ και 4,5 χρόνια! Είμαι κάτοχος 2 ενυδρείων, ενός 100lit & ενός 60lit!!!!( να τα εκτοστήσω!!! ) Το ενυδρείο των 60lit είναι το πρώτο που απέκτησα και έπειτα πήρα και το 100lit! Στο 60it έχω έσωτερικό φίλτρο της EHEIM ενώ στο 100lit εξωτερικό φίλτρο της EHEIM και ψυκτικό μηχάνημα! Τα ψάρια που έχω είναι διαφορετικά στο κάθε ενυδρείο αλλά πολύ ζιζάνια και απρόβλεπτα!! Thanks for reading this!!! xxxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 21 Απριλίου 2008 #2 Share 21 Απριλίου 2008 Γεια σας!! Είμαι νέο μέλος στο site, οπότε ακόμα προσπαθώ να μάθω τον χειρισμό του!!! Είμαι 25 χρονών και ήδη ασχολούμαι με τα ενυδρεία εδώ και 4,5 χρόνια! Είμαι κάτοχος 2 ενυδρείων, ενός 100lit & ενός 60lit!!!!( να τα εκτοστήσω!!! ) Το ενυδρείο των 60lit είναι το πρώτο που απέκτησα και έπειτα πήρα και το 100lit! Στο 60it έχω έσωτερικό φίλτρο της EHEIM ενώ στο 100lit εξωτερικό φίλτρο της EHEIM και ψυκτικό μηχάνημα! Τα ψάρια που έχω είναι διαφορετικά στο κάθε ενυδρείο αλλά πολύ ζιζάνια και απρόβλεπτα!! Thanks for reading this!!! xxxxx Καλημέρα και καλως ήρθες! Γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένος, τί ψαράκια έχεις;βαλε και καμια φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 21 Απριλίου 2008 #3 Share 21 Απριλίου 2008 Καλημέρα και καλως ήρθες! Γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένος, τί ψαράκια έχεις;βαλε και καμια φωτο! συγκεκριμένη για την ακρίβεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
aigagros 21 Απριλίου 2008 #4 Share 21 Απριλίου 2008 Καλή διαμονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 21 Απριλίου 2008 #5 Share 21 Απριλίου 2008 Καλώς όρισες στο forum μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 21 Απριλίου 2008 #6 Share 21 Απριλίου 2008 Kαλώς μας ήρθες!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony80 21 Απριλίου 2008 #7 Share 21 Απριλίου 2008 καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrik 24 Απριλίου 2008 #8 Share 24 Απριλίου 2008 Καλώς όρισες! και καλή Ανάσταση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος