Delta6 12 Μαρτίου 2010 #26 Share 12 Μαρτίου 2010 Πάρα πολύ όμορφο!!! Καλή συνέχεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisx 13 Μαρτίου 2010 Author #27 Share 13 Μαρτίου 2010 Πάρα πολύ όμορφο!!!Καλή συνέχεια!!! Σε ευχαριστώ πολύ! Αν και ακόμη ακόμη παραμένει "Ι Wanna Be" μερικές photo από την ... "καλή συνέχεια" (μετά από αναβάθμιση λίτρων, skimmer, κυκλοφορίας, φωτισμού, και προσθήκες λίγων οργανισμών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas arta 13 13 Μαρτίου 2010 #28 Share 13 Μαρτίου 2010 φιλε χρηστο οι φωτογραφιες το αδικουν,κ το λεω αυτο επειδη το εχω δει <ζωντανο<.πιστευω εστω κ λιγο να γινει ετσι κ το δικο μου,αν κ ειμαι νεος στα αλατια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 13 Μαρτίου 2010 #29 Share 13 Μαρτίου 2010 φιλε χρηστο οι φωτογραφιες το αδικουν,κ το λεω αυτο επειδη το εχω δει <ζωντανο<.πιστευω εστω κ λιγο να γινει ετσι κ το δικο μου,αν κ ειμαι νεος στα αλατια. θα συμφωνησω. πολυ πιο ομορφο και ζωντανο απο κοντα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas213 13 Μαρτίου 2010 #30 Share 13 Μαρτίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ! Αν και ακόμη ακόμη παραμένει "Ι Wanna Be" μερικές photo από την ... "καλή συνέχεια" (μετά από αναβάθμιση λίτρων, skimmer, κυκλοφορίας, φωτισμού, και προσθήκες λίγων οργανισμών. στο i wanna be θα μεινεις ακομα φιλε.μην ανεβασω και το πλουσιο φωτο ρεπορταζ που εχω τωρα για να δουμε ποιος στο εφτιαξε.αλλα λενε οι φωτος.πολυ ομορφο χρηστο και καλη συνεχεια.δεν κρατιεμαι με τρωνε τα δαχτυλα τοσο καιρο.....keep reefingggggggggggggggggg!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisx 14 Μαρτίου 2010 Author #31 Share 14 Μαρτίου 2010 Kώστα, Θοδωρή και Ανδρέα, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Πιστεύω πάντως ότι το συγκεκριμένο ενυδρείο θέλει αρκετές προσθήκες/αλλαγές ακόμη για να "δείξει" την ομορφιά του. Να ευχαριστήσω εδώ τον kwstas arta 13 και τον andreas213 οι οποίοι βοηθήσαν για την άμεση μεταφορά από το ένα στο άλλο ενυδρείο. @ kwstas arta 13 : Το δικό σου θα γίνει καλύτερο από το δικό μου (λεφτά να έχεις εσύ και όλα λύνονται) @ annateo : Θα τα πούμε μαζί πιο "βιοτοπικά" @ andreas213 : σε τρώνε ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 14 Μαρτίου 2010 #32 Share 14 Μαρτίου 2010 αληθεια ποτε θα κανουμε ενα aquazone meeting ηπειρου;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisx 14 Μαρτίου 2010 Author #33 Share 14 Μαρτίου 2010 Όποτε θέλεις! Τόσοι που είμαστε με 3 τηλέφωνα το κανονίσαμε. Μέχρι το Πάσχα άνετα πίνουμε ένα καφέ στην Πρέβεζα! Τα υπόλοιπα τα κανονίζουμε με pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas arta 13 14 Μαρτίου 2010 #34 Share 14 Μαρτίου 2010 φιλε χρηστο το ξερεις καλα οτι τα λεφτα δεν ειναι το παν στην ζωη.οσο για τον αντρικο,τι να τον κανουμε,ειναι ο πιο μικροσ και χαιδεμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος