iki28 22 Ιανουαρίου 2006 #1 Share 22 Ιανουαρίου 2006 Γεια χαρα ειμαι αρκετο καιρο εθισμενος στο θεμα <<ενυδρειο>> και τώρα αποφασισα να το δειξω και σε ολους εσας να μου πειτε την γνωμη σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 22 Ιανουαρίου 2006 #2 Share 22 Ιανουαρίου 2006 Φιλε μου καλωσηρθες. Καλο θα ηταν να μας εδινες και καποια στοιχεια του ενυδρειου σου για να μπορεσουμε να καταλαβουμε καλυτερα το ενυδρειο σου(Οπως επι παραδειγματι διαστασεις και ειδη ψαριων...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 22 Ιανουαρίου 2006 Author #3 Share 22 Ιανουαρίου 2006 Γεια χαρα ειμαι αρκετο καιρο εθισμενος στο θεμα <<ενυδρειο>> και τώρα αποφασισα να το δειξω και σε ολους εσας να μου πειτε την γνωμη σας. 9998[/snapback] Πολυ ευχαριστως αν μου πει καποιος πωσ και που πρεπει να συπληρωσω αυτα τα στοιχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 22 Ιανουαρίου 2006 #4 Share 22 Ιανουαρίου 2006 Καλως ηρθες και απο μενα στο forum. Συμφωνω και γω με τον nidal. Κανε μια παρουσιαση του ενυδρειου καλυτερα γραφοντας τα ειδη φυτων,τις μετρησεις(ph,kh,gh,no2,no3) φωτισμο,φιλτραρισμα κ.α Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 22 Ιανουαρίου 2006 Author #5 Share 22 Ιανουαρίου 2006 Πολυ ευχαριστως αν μου πει καποιος πωσ και που πρεπει να συπληρωσω αυτα τα στοιχεια 10006[/snapback] Καπως καλητερα τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThDam 22 Ιανουαρίου 2006 #6 Share 22 Ιανουαρίου 2006 Καλώς ήλθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 22 Ιανουαρίου 2006 #7 Share 22 Ιανουαρίου 2006 (edited) καλως ηρθες και απο μενα.......................... πολλα ψαρακια βλεπω σε 100λ και σκαλαρακια με νεον βλεπω............ το ενυδρειακη με μια πρωτη ματια αν και η φωτο δεν ειναι καθαρη φαινεται περιποιημενο. Έγινε επεξεργασία 22 Ιανουαρίου 2006 - PPAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 22 Ιανουαρίου 2006 #8 Share 22 Ιανουαρίου 2006 Οντως φαινεται περιποιημενο.Απο εκει και περα θα σου προτεινα τα ψηλα φυτα να τα βαλεις στην πλατη ή στο πλαι του ενυδρειου σου.Επισης κατα πολυ μεγαλη πιθανοτητα τα σκαλαρια μεγαλωνοντας θα κανουν τα νεον ενα υπεροχο ζωντανο γευμα καθοτι ειναι η κυρια τροφη τους στη φυση. Keep Going.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts