jimmakos 16 Απριλίου 2008 #1 Share 16 Απριλίου 2008 Σας χαιρετω και παλι! Δεν ξερω αν εδω ειναι ο σωστος χωρος για να το γραψω αλλα μου εμφανιστηκαν λευκα προς διαφανα στιγματα κολλημενα στο τζαμι του ενυδρειου.Το εχω 4 μηνες και ειναι 70 λιτρων.Τα ψαρια που χω μεσα ειναι μια χαρα και δεν εχουν κανενα στιγμα η κατι αλλο πανω τους.Νομιζα οτι ειναι αυγα αλλα εχουν περασει 15 μερες και δεν εγινε κατι.Αρχικα εμφανιστηκαν πανω στο τζαμι περιπου καμια 15 λευκα προς διαφνα στιγματα σε μεγεθος κεφαλιου καρφιτσας.Μετα απο 3-4 μερες καποια ξεκκολησαν και εφυγαν.Αλλα μετα απο 5-6 μερες εμφανιστηκαν νεα σε μια αποσταση 5-6 εκ απο τη θεση των αλλων.Και αυτα αρχιζουν να πεφτουν.Να ανησυχω?ειναι καποια μολυνση?Εχω εσωτερικο φιλτρο που το καθαριζω μαζι με την αλλαγη καθε 20 μερες ,θερμοκρασια 24 και ολες οι μετρησεις νορμαλ. Σας ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 17 Απριλίου 2008 #2 Share 17 Απριλίου 2008 Μπορείς να βάλεις φωτογραφία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 17 Απριλίου 2008 #3 Share 17 Απριλίου 2008 Κανε μια ανζητηση στο google μηπως ειναι planaria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 17 Απριλίου 2008 #4 Share 17 Απριλίου 2008 Αλλαγή κανεις καθε 20 μέρες? Για 70 λιτρα ενυδρειο το θεωρω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ λιγο. Τι ψαρια έχεις και πόσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmakos 19 Απριλίου 2008 Author #5 Share 19 Απριλίου 2008 Τωρα τελευταια κανω αλλαγη καθε 15.Τα ψαρια που εχω 7 νεον και 5 λεμον τετρα και 2 γατοψαρα.Τα πιο πολλα ηδη εχουν εξαφανιστει.Τα ψαρια συμπεριφερονται πολυ καλα παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony80 19 Απριλίου 2008 #6 Share 19 Απριλίου 2008 Aυγα απο σαλιγκαρια ισως???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος