sotos 15 Απριλίου 2008 #1 Share 15 Απριλίου 2008 (edited) Σας παραθέτω ορισμενες φωτογραφιες απο το καινούριο μου ενυδρειο 700 λιτρων με 350 λιτρα sub! Πριν απο 20 μερες περιπου αγορασα απο το water inn εναν alengeur και απο τη θεσσαλονικη πριν 10 μερες απο το καταστημα αμαζονιος παλι εναν alengeur,και μολις τον εριξα μεσα αρχισαν οι ερωτες! Τα μικρα βρίσκονται στην 3 μερα και απο αυριο πιστευω να προσκοληθουν στους γονεις τους και να μπορεσω να τα μεγαλώσω! ΟΙ φωτο ειναι απο κινητο και δεν μπορειτε να διακρίνετε τα μικρα αυριο ανμε το καλο κατεφερουν και κολυμπησουν θα ανεβασω κι αλλες φωτογραφιες Έγινε επεξεργασία 15 Απριλίου 2008 - sotos Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 15 Απριλίου 2008 #2 Share 15 Απριλίου 2008 Τι να πω οι φωτο τα λενε ολα.Απο τα καλυτερα δισκοενυδρεια που εχω δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 15 Απριλίου 2008 #3 Share 15 Απριλίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ 15 Απριλίου 2008 #4 Share 15 Απριλίου 2008 Συγχαρητήρια ,......... να σου ζήσουν οι μωράκλες !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 15 Απριλίου 2008 #5 Share 15 Απριλίου 2008 Είναι στ' αλήθεια φανταστικό και άκρως βιοτοπικό! Να σου ζήσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 16 Απριλίου 2008 #6 Share 16 Απριλίου 2008 ΕΥΓΕ.ΜΠΡΑΒΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 16 Απριλίου 2008 #7 Share 16 Απριλίου 2008 μου αρεσουν οι ριζες που εχεις βαλει. φοβερη τυχη να βγαλεις ετσι ζευγαρι. καλη επιτυχια και τωρα που εχεις τη τυχη με το μερος σου ριξε πολυ διαβασμα σχετικα με την αναπαραγωγη. μπραβο.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 16 Απριλίου 2008 Author #8 Share 16 Απριλίου 2008 Tα μωρα δυστυχώς μετα απο πολλες προσπαθειες δεν κατάφεραν να προσκοληθουν στους γονεις,δεν μπορουσαν να τους ξεχωρισουν για αυτο τωρα μεταφερω το ζευγαρι σε γεννηστρα! Οι γονεις ειναι ιδιο χρωμα με τις ριζες η πλατη και τα πλαινα καφε χρωμα που να βρουν ακρη τα καημένα! Τωρα τα μεταφέρω σε γεννηστρα με ανοιχτα χρωματα για να ξεχωριζουν οι γονεις μιας και ξαναετοιμάζονται να γεννησουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillis 16 Απριλίου 2008 #9 Share 16 Απριλίου 2008 Ολα θα γινουν τωρα που εχεις ζευγαρι..... Μπραβο και απο εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 18 Απριλίου 2008 Author #10 Share 18 Απριλίου 2008 Τα ψαρια μεταφερθηκαν σε γενηστρα και γενησαν αμεσως! Μολις βγαλουν ουριτσες τα μικρα θα ανεβάσω και νεες φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 18 Απριλίου 2008 #11 Share 18 Απριλίου 2008 Αναμένουμε με αγωνία. Καλή τύχη και απο μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 12 Μαίου 2008 Author #12 Share 12 Μαίου 2008 επανερχομαι στο στο θεμα! Μετα απο 4 γεννες εντόπισα οτι οι μητερα ετρωγε τα μικρα για αγνωστους λογους. Ετσι μολις γεννησε την απομάκρυνα. Αυτη τη στιγμη υπαρχουν πανω απο 100 μικρα προσκολημενα στον πατερα,και ειναι στην 6 μερα. το βραδυ θα ανεβασω νέες φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 12 Μαίου 2008 Author #13 Share 12 Μαίου 2008 παιδια παρτε ενα βιντεακι με οχι τοσο καλη λήψη αλλα τα μικρα διακρίνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 12 Μαίου 2008 #14 Share 12 Μαίου 2008 Μπράβο!Να μας κρατάς ενήμερους με την εξέλιξη τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chchhypno 14 Μαίου 2008 #15 Share 14 Μαίου 2008 Μπράβο και πάλι μπράβο !!! Φρόντισε από την 10 - 11 μέρα να αρχίσεις να τα εκπαιδεύεις για την λήψη αρτέμιας... Περιμένουμε νέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 14 Μαίου 2008 #16 Share 14 Μαίου 2008 Συγχαρητήρια για τα πανέμορφα μωρά και τους άξιους γονείς!!! Καλή εξέλιξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 14 Μαίου 2008 Author #17 Share 14 Μαίου 2008 (edited) Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια! Προς το παρον δεν εχω ουτε μια απώλεια! Τωρα μου εχει συμβει το εξης κουφο,εβγαλα τη θυληκια οπως εγραψα παραπανω και την έριξα στο ενυδρειο με με αγριους δισκους που εχω! Τωρα εχει ζευγαρωσει με εναν αγριο δισκο και εχω κουφαθεί εντελως,ειδη σημερα ειδα ουριτσες! Εχει κανεις αλλος εμπειρία απο τέτοιο ζευγαρωμα? Βέβαια τα μικρα δεν εχουν καμια τυχη γιατι μεσα εινα αλλοι 6 και δεν εχω αλλη γεννηστρα! Αυριο θα σας βαλω και φωτο να δειτε! Ειναι δυνατον να ζευγαρωσει τοσο γρηγορα? Και με αγριο δισκο??? Μολις 3 μερες. Έγινε επεξεργασία 14 Μαίου 2008 - sotos Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 14 Μαίου 2008 Author #18 Share 14 Μαίου 2008 (edited) αυτος ειναι ο wild δισκος Έγινε επεξεργασία 14 Μαίου 2008 - sotos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 15 Μαίου 2008 #19 Share 15 Μαίου 2008 Δεν είναι απίθανο να ζευγαρώσει υβρίδιο με άγριο δίσκο. Έχω προσωπική εμπειρία με δύο θηλυκούς manacapuru, οι οποίοι ζευγάρωναν συνέχεια με υβρίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 20 Μαίου 2008 Author #20 Share 20 Μαίου 2008 τα μικρα αρχισαν να τρωνε αρτεμια και εχουν μεγαλωσει αρκετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 21 Μαίου 2008 #21 Share 21 Μαίου 2008 Συγχαρητήρια και από μένα Soto χαθήκαμε πάρε και κανένα τηλ Τα μωρά σου συνέχεια μεγαλώνουν τα ξέχασες Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 21 Μαίου 2008 #22 Share 21 Μαίου 2008 Συγχαρητήρια και από μένα Soto χαθήκαμε πάρε και κανένα τηλ Τα μωρά σου συνέχεια μεγαλώνουν τα ξέχασες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 21 Μαίου 2008 Author #23 Share 21 Μαίου 2008 Συγχαρητήρια και από μένα Soto χαθήκαμε πάρε και κανένα τηλ Τα μωρά σου συνέχεια μεγαλώνουν τα ξέχασες Γεια σου Βασιλη χαθηκαμε Κουκλος ο δικο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 23 Μαίου 2008 Author #24 Share 23 Μαίου 2008 τα μικρακια μου τρώγοντας αρτεμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 23 Μαίου 2008 #25 Share 23 Μαίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος