south 21 Ιανουαρίου 2006 #1 Share 21 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά έδωσα ένα 100 Χ 30 Χ 35 ενυρδείο (ισορροπημένο βιοσύστημα) με labido yellow και 1 πλακόστομο στον ανιψιό μου, πριν 3 εβδομάδες. Ξαφνικά παρατήρησε προχθές, πολλά μικρά άσπρα σκουληκάκια,στην εσωτερική πλευρά των τζαμιών. Κάθε 6-7 ημέρες κάνει αλλαγή νερού 25l ,έχει εσωτ. φίλτρο ,1000 κυκλοφοριτή με siporax,μπλε σφουγκάρι και υαλοβάμβακα.Πέτρες, χαλίκι 2cm και 2 κοράλια. Θερμ.26 C , ph 7,5 , NO3 10 , kh 8 , gh 10 , NO2 και Αμωνία 0. Μπορείτε να μου πείτε πως θα απαλλαγεί από τους δυσάρεστους εισβολείς ή τι φταίει για την εμφάνισή τους ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Ιανουαρίου 2006 #2 Share 21 Ιανουαρίου 2006 Πολύ πιθανόν να είναι πλανάρια,η οποία είναι άκακη (εκτός και άν ο πλυθισμός της ξεφύγει).Στο 99,9% των περιπτώσεων εμφανίζεται όταν υπάρχουν υπολείματα τροφής μέσα στο ενυδρείο.Με επαναλυπτικές αλλαγές νερού και καλό συφωνάρισμα συνήθως εξαφανίζεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 21 Ιανουαρίου 2006 Author #3 Share 21 Ιανουαρίου 2006 Ο ανιψιός μου, όταν τον ρώτησα για την ποσότητα που ταΐζει, μου είπε ότι είναι τόση ώστε σε 2 λεπτά έχει εξαφανιστεί. και τα ταΐζει 1 φορά την ημέρα .θα του πω να κάνει επαναληπτικές αλλαγές νερού, με την σκούπα βυθού να καθαρίζει τα χαλίκια σχολαστικά...και ο θεός βοηθός. Σ΄ ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος