stepap 14 Απριλίου 2008 #1 Share 14 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σας,είναι το πρώτο μου post στο Aquazone και με πολύ χαρά σας στέλνω μια ευχάριστη είδηση. Τα clownfish μου έπειτα απο ενάμιση χρόνο συμβίωσης έγιναν εκτός απο επίσημο ζευγάρι και γονείς!! Ξέρω πως είναι δύσκολο να τα κρατήσω αλλά θα το παλέψω αφού μου το επιτρέπουν και οι παράμετροι του νερού μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 14 Απριλίου 2008 #2 Share 14 Απριλίου 2008 ΄τέλεια!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 14 Απριλίου 2008 #3 Share 14 Απριλίου 2008 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μακαρι οταν βαλω και τους δικους μου να κανουν και εκεινοι μικρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 14 Απριλίου 2008 #4 Share 14 Απριλίου 2008 Συγχαρητήρια σε σένα και τα ψάρια σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 18 Απριλίου 2008 #5 Share 18 Απριλίου 2008 Να σου ζησουν και καλη τυχη στην γεννα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος