tags 14 Απριλίου 2008 #1 Share 14 Απριλίου 2008 βρήκα στο ebay αυτά τα ωραία ψαράκια που είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσουν! εγώ αγόρασα τον pleco τον δίσκο και είναι κουκλάκια, και παραδώσει σε 4-5 ημέρες. model__fish.doc υ.γ είναι μινιατούρες - μικρά στο μέγεθος και την συσκευασία της σοκολάτας kinder αυγό Βάζοντας στο www.ebay.com στο search :(Furuta Detailed Miniature 7 - Royal Pleco Catfish) θα βρείτε τον pleco και από εκεί θα μπείτε στο Visit seller's Store:(pictorial place) θα βρείτε και τα υπόλοιπα ψαράκια καλά ψώνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 14 Απριλίου 2008 #2 Share 14 Απριλίου 2008 βρήκα στο ebay αυτά τα ωραία ψαράκια που είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσουν! εγώ αγόρασα τον pleco τον δίσκο και είναι κουκλάκια, και παραδώσει σε 4-5 ημέρες. model__fish.doc υ.γ είναι μινιατούρες - μικρά στο μέγεθος και την συσκευασία της σοκολάτας kinder αυγό Βάζοντας στο www.ebay.com στο search :(Furuta Detailed Miniature 7 - Royal Pleco Catfish) θα βρείτε τον pleco και από εκεί θα μπείτε στο Visit seller's Store:(pictorial place) θα βρείτε και τα υπόλοιπα ψαράκια καλά ψώνια Μαλλον θα "χτυπησω" μερικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος