uhuru 13 Απριλίου 2008 #1 Share 13 Απριλίου 2008 καλημερα...καλος σας βρηκα!!! καινουργιος στο ομορφο αυτο χομπι,εχω κατασκευαση ενα ενυδρειο με διαστασης 50χ35χ40 περιπου 70 λιτρα. προς το παρων εχω 6 χρυσοψαρα,ειναι πολλα για τα 70 λιτρα; με τα χρυσοψαρα μπορω να βαλω και αλλα ειδη ψαριων; εχω διαβασει λιγα αρθρα απο το forum και ειναι πολυτιμα για τα πρωτα βηματα μου στον υδροβιο κοσμο... ενα μεγαλο μπραβο για την πολυ καλη δουλεια. Γιωργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Απριλίου 2008 #2 Share 13 Απριλίου 2008 καλως ηρθες αγαπητε φιλε στην παρεα μας..!! ναι,τα ψαρια που εχεις ειναι υπερβολικα πολλα για τα λιτρα σου. τουλαχιστον τα μισα πρεπει να τα βγαλεις για να τα κρατας σωστα και χωρις προβληματα. συχνες αλλαγες νερου με χρηση αντιχλωριου θα σε βοηθησουν σ'αυτο. λογω παραγοντων νερου και θερμοκρασιας το καλυτερο ειναι οτι με χρυσοψαρα ταιριαζουν μονο...αλλα χρυσοψαρα..!!! καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aigagros 13 Απριλίου 2008 #3 Share 13 Απριλίου 2008 Καλορίζικος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 13 Απριλίου 2008 #4 Share 13 Απριλίου 2008 καλως ήρθες!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 13 Απριλίου 2008 #5 Share 13 Απριλίου 2008 καλως ηρθες αγαπητε φιλε στην παρεα μας..!! ναι,τα ψαρια που εχεις ειναι υπερβολικα πολλα για τα λιτρα σου. τουλαχιστον τα μισα πρεπει να τα βγαλεις για να τα κρατας σωστα και χωρις προβληματα. συχνες αλλαγες νερου με χρηση αντιχλωριου θα σε βοηθησουν σ'αυτο. λογω παραγοντων νερου και θερμοκρασιας το καλυτερο ειναι οτι με χρυσοψαρα ταιριαζουν μονο...αλλα χρυσοψαρα..!!! καλη συνεχεια. Πολύ σωστά και θα προσθέσω για τα χρυσόψαρα πως μπορούν να μεγαλώσουν αρκετα και θέλουν πολύ χώρο για κολύμπι... Καλως ήρθες και καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Απριλίου 2008 #6 Share 13 Απριλίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 13 Απριλίου 2008 #7 Share 13 Απριλίου 2008 καλώς ήρθες στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony80 14 Απριλίου 2008 #8 Share 14 Απριλίου 2008 καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhuru 14 Απριλίου 2008 Author #9 Share 14 Απριλίου 2008 καλημερα...καλος σας βρηκα!!! καινουργιος στο ομορφο αυτο χομπι,εχω κατασκευαση ενα ενυδρειο με διαστασης 50χ35χ40 περιπου 70 λιτρα. προς το παρων εχω 6 χρυσοψαρα,ειναι πολλα για τα 70 λιτρα; με τα χρυσοψαρα μπορω να βαλω και αλλα ειδη ψαριων; εχω διαβασει λιγα αρθρα απο το forum και ειναι πολυτιμα για τα πρωτα βηματα μου στον υδροβιο κοσμο... ενα μεγαλο μπραβο για την πολυ καλη δουλεια. Γιωργος αν και λιγο καθηστερημενα... ευχαριστω για την συμβολη και καλη συνεχεια στο εργο σας εχω βγαλει τα τρεια χρυσοψαρα για να ειναι ok τα ψαρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 15 Απριλίου 2008 #10 Share 15 Απριλίου 2008 Καλώς Όρισες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 15 Απριλίου 2008 #11 Share 15 Απριλίου 2008 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 16 Απριλίου 2008 #12 Share 16 Απριλίου 2008 Καλώς όρισες στο forum μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος