PPAP 4 Φεβρουαρίου 2006 #26 Share 4 Φεβρουαρίου 2006 αν και με τις φωτο .νομιζω οτι ειναι καποιο ειδος τετρα..δεν φαινονται καλα.. αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 4 Φεβρουαρίου 2006 #27 Share 4 Φεβρουαρίου 2006 Τάσο μπορείς να βγάλεις φώτο χωρίς το φλας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasos300zx 7 Φεβρουαρίου 2006 Author #28 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 Καλημέρα παιδιά , η olympus μου τα έχει φάει τα ψωμιά της εδώ και 4-5 χρονάκια ( ή μάλλον από τα 2.2 megapixel έχουν μείνει καμιά 500αριά ) και ότι και να κάνω , με φλας , χωρίς φλας , auto , manual κτλ βγαίνουν θολές ! Κανόνισα λοιπόν σήμερα να πάρω μια canon 8 megapixel και να τους δώσω να καταλάβουν ... πιστεύω μέχρι το βράδυ να τις έχω ανεβάσει . Σχετικά με τις αλλαγές του νερού , δεδομένου ότι πλέον μέσα υπάρχουν αυτά τα 2 ψαράκια ... να μην τις κάνω στις 2-3 μέρες όπως κάνω γιατί δε θα στρώσει ποτέ ; Οι μετρήσεις μου τώρα είναι μηδεν αμμωνία και νιτρώδη και νιτρικά περίπου δέκα ... Πριν πάρω σταγόνες με τα στικάκια που δεν μετρούσαν αμμωνία παρά μόνο ΝΟ2 , ΝΟ3 , PH κτλ , πριν την τελευταία αλλαγή είχα ΝΟ2 περίπου 1 , και ΝΟ3 >10 ... Αυτό έγινε πριν 5 μέρες και δεν άλλαξα ξανά νερό ... Να συνεχίσω λοιπόν συχνές αλλαγές ή να το αφήνω και να αλλάζω μία φορά στις 15 ; Υπόψιν ότι τα ψαράκια θέλω να τη βγάλουν καθαρή , τα συμπάθησα τα άτιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 7 Φεβρουαρίου 2006 #29 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 Καλημερα και καλος ηρθες στην παρεα μας Τασο. Τα ψαρια σου ειναι τα Puntius conchonius (Rosy barb). http://filaman.ifm-geomar.de/Summary/Speci...ary.php?id=4714 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasos300zx 7 Φεβρουαρίου 2006 Author #30 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 ΤΑΝ ευχαριστώ για την απάντησή σου . Οι παρακάτω photo είναι καθαρές και σε επιβεβαιώνουν πιστεύω Κάποια γνώμη για τις αλλαγές νερού που έγραψα ποιο πάνω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 7 Φεβρουαρίου 2006 #31 Share 7 Φεβρουαρίου 2006 Σωστός ο Ταν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος