fake_gio 13 Οκτωβρίου 2008 Author #201 Share 13 Οκτωβρίου 2008 Τι πληροφορίες θέλεις δηλαδή? Θες να γινεις πιο συγκεκριμένος? Συγνώμη δεν είδα την απάντησή σου Απλός λέω ότι γενικά τα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 13 Οκτωβρίου 2008 #202 Share 13 Οκτωβρίου 2008 Σημερινές Μετρήσεις:Προσεχω τορα να μηνουν σταθερες οι τιμες αυτες... εαν το καταφέρεις, πες μου το κόλπο να το κάνω........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 13 Οκτωβρίου 2008 Author #203 Share 13 Οκτωβρίου 2008 Τι πληροφορίες θέλεις δηλαδή? Θες να γινεις πιο συγκεκριμένος? Συγνώμη δεν είδα την απάντησή σου Απλός λέω ότι γενικά τα site λένε καλή κυκλοφορία - καλό φωτισμό -σταθερές τιμές κ.λ.π Έχετε να προσθέσεται κάτι σε όλα αυτά από την δικιά σας εμπειρία και πείρα για καλη ανάπτυξη και ζωή για της άκρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 13 Οκτωβρίου 2008 Author #204 Share 13 Οκτωβρίου 2008 εαν το καταφέρεις, πες μου το κόλπο να το κάνω........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 15 Οκτωβρίου 2008 Author #205 Share 15 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστω τον κυριο Νικο για αυτο το θαυμα Το εχω αγαπησει http://i298.photobucket.com/albums/mm272/f...io/DSC00357.jpg http://i298.photobucket.com/albums/mm272/f...io/DSC00360.jpg και ο αγαπημενος μου ψαρακας που βοσκει : http://i298.photobucket.com/albums/mm272/f...io/DSC00394.jpg Πριν λιγες μερες εφαγε απο το χερι μου λιγες γαριδες κατεψηγμενες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 15 Οκτωβρίου 2008 #206 Share 15 Οκτωβρίου 2008 Για την καλή αναπτηξη? πολυ γενικό το θέμα! εγώ θα πω, σταθερότητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 28 Οκτωβρίου 2008 Author #207 Share 28 Οκτωβρίου 2008 (edited) Επιδη σιγα σιγα το ενυδρειο γεμιζει και ως χομπιστας αποφασισα να παρω τα πρωτα μου sps , Θα ηθελα να μου πειται αν ειναι απαρετητα τα παρακατω ζουμια με συστατικα καθως και τι κανει το καθενα αν ειναι δυνατον να γνωριζει καποιος.... 1.strontium 2.iron 3.iodin Xρειαζετε καποιο αλλο? Μαζι με τα sps συμπεριλαμβανονται ζοανθους , ξενια, φαβια, ακανθαστρεα και λιγες ρικορδεες φλοριντα και θελω με την εξτρα χρηση των ζουμιων,καλη ποιοτητα νερου - φωτισμου να τα δω να μεγαλωνουν αλλα και να δινουν τα καλυτερα τους χρωματα!! Έγινε επεξεργασία 28 Οκτωβρίου 2008 - fake_gio Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 28 Οκτωβρίου 2008 Author #208 Share 28 Οκτωβρίου 2008 Κανεις ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 28 Οκτωβρίου 2008 #209 Share 28 Οκτωβρίου 2008 Εγω παντως δεν χρησιμοποιω τιποτα απο τα παραμπανω και δεν νομιζω οτι χρειαζονται κιολας!!!Για να καταλαβει το στραντιο δεν ειναι φυσικο συστατικο του θαλασσινου νερου εεμφανιστηκε σε αυτο μετα τις πρωτες πυρινικες δοκιμες στις θαλασσες!!!Αρα δεν νομιζω οτι χρειαζετε να ριχνω πυρινικα στο ενυδρειο μου!!!Ασε που και στην φυση ειναι σε πολυ μικρη ποσοτητα ανυχνευσιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 28 Οκτωβρίου 2008 Author #210 Share 28 Οκτωβρίου 2008 Εγω παντως δεν χρησιμοποιω τιποτα απο τα παραμπανω και δεν νομιζω οτι χρειαζονται κιολας!!!Για να καταλαβει το στραντιο δεν ειναι φυσικο συστατικο του θαλασσινου νερου εεμφανιστηκε σε αυτο μετα τις πρωτες πυρινικες δοκιμες στις θαλασσες!!!Αρα δεν νομιζω οτι χρειαζετε να ριχνω πυρινικα στο ενυδρειο μου!!!Ασε που και στην φυση ειναι σε πολυ μικρη ποσοτητα ανυχνευσιμο! Το στροντιουμ εμφανιστηκε ετσι? Το iodine , pottasium ειναι χρησιμα ή το ιδιο με το στροντιουμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 28 Οκτωβρίου 2008 #211 Share 28 Οκτωβρίου 2008 καλορίζικα ! αν κάνεις αλλαγές νερού ταχτικά δεν χρειάζεσαι κανένα πρόσθετο .. προσέχεις τις τιμές σε kh , ca , mg να είναι σταθερές κατά το δυνατόν στα σωστά όρια , μη κυνηγάς ψηλές τιμές , η διατροφή και ο φωτισμός είναι πιο σημαντικοί παράγοντες για τη ανάπτυξη τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 28 Οκτωβρίου 2008 Author #212 Share 28 Οκτωβρίου 2008 καλορίζικα ! αν κάνεις αλλαγές νερού ταχτικά δεν χρειάζεσαι κανένα πρόσθετο .. προσέχεις τις τιμές σε kh , ca , mg να είναι σταθερές κατά το δυνατόν στα σωστά όρια , μη κυνηγάς ψηλές τιμές , η διατροφή και ο φωτισμός είναι πιο σημαντικοί παράγοντες για τη ανάπτυξη τους Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 30 Οκτωβρίου 2008 Author #213 Share 30 Οκτωβρίου 2008 Το πρωτο μου SPS Πρεπει να ειναι μιλεπορα ...Για πειται οι ειδικοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 30 Οκτωβρίου 2008 #214 Share 30 Οκτωβρίου 2008 πολυ ωραιο fake_gio κ το ενυδρειο σου πραγματικα πανεμορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 30 Οκτωβρίου 2008 Author #215 Share 30 Οκτωβρίου 2008 (edited) ας με λετε γιωργο καλιτερα Ευχαριστω και ερχονται και αλλλλλλλλαααααααααααααααααα :chair: Έγινε επεξεργασία 30 Οκτωβρίου 2008 - fake_gio Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 30 Οκτωβρίου 2008 #216 Share 30 Οκτωβρίου 2008 καλορίζικο ! ναι μιλεπορα μοιάζει .. κουκλί ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 30 Οκτωβρίου 2008 Author #217 Share 30 Οκτωβρίου 2008 Δυστηχος θα πρεπει να αποχωριστω την ανεμωνη μου καθως εχει γινει πολυ μεγαλη για το ενυδρειο μου Οποιος θελει μπορει να μου ανταλαξει κανα φραγκακι(κατα προτιμηση σπσ) με την ανεμωνη ή να την αγορασει 30 Ε (τιμη συζητησιμη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 30 Οκτωβρίου 2008 #218 Share 30 Οκτωβρίου 2008 Πολυ όμορφα φιλε μου... να τα χαιρεσε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 31 Οκτωβρίου 2008 #219 Share 31 Οκτωβρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 4 Νοεμβρίου 2008 Author #220 Share 4 Νοεμβρίου 2008 Σημερα εγινε το τσεκ των παραμετρων του ενυδρειου .. Εχουμε και λεμε : 1.Ph = > 8.2 2.Kh => 11.4 3.NH4 => Μη ανηχνευσιμο 4.NO2 =>Μη ανηχνευσιμο 5.NO3 => 30 (Εδω θελω τα φωτα σας) 6.Ca =>380 (Μετα απο χρηση υγρου που αγοραστηκε σημερα)(Ευχαριστω τον φιλο μου τον Νικο ) 7.Μg=> 1450 8. PO4 => O 9.Αλατοτητα =>1025 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 4 Νοεμβρίου 2008 Author #221 Share 4 Νοεμβρίου 2008 NO3 => 30 Εκανα αλλαγη νερου ταιζω λιγο αλλα και παλι μενουν στασημα... Ειχα βεβαια εινα προβλημα με το σκιμμερ το οποιο το διορθωσα...Λετε να εφτεγε η λιγη παραγωγη αφρου στο σκιμμερ? ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ γιατι φοβαμε για τα ζωντανα μου(τα οποια δεν αντιμτοπιζουν κανενα προβλημα)Λετε το τεστ να εχει ληξει ή να ειναι προβληματικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 5 Νοεμβρίου 2008 Author #222 Share 5 Νοεμβρίου 2008 υp!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 5 Νοεμβρίου 2008 #223 Share 5 Νοεμβρίου 2008 Μπορείς να μου φέρεις λίγο νερό να το μετρήσω με 3 διαφορετικά τεστ για να διαπιστώσουμε εάν φταίει το δικό σου τεστ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 5 Νοεμβρίου 2008 Author #224 Share 5 Νοεμβρίου 2008 Μπορείς να μου φέρεις λίγο νερό να το μετρήσω με 3 διαφορετικά τεστ για να διαπιστώσουμε εάν φταίει το δικό σου τεστ...... oK ... Κατι αλλο νομιζετε οτι με μια chaeto θα εχω το κεφαλι μου ησυχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 5 Νοεμβρίου 2008 #225 Share 5 Νοεμβρίου 2008 εγώ έχω αρκετή αλλά τα νιτρικά μου είναι στο 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος