confucius 4 Απριλίου 2008 #1 Share 4 Απριλίου 2008 Καλημέρα σε ολους. Λόγω μετακόμισης στεινω το δισκοενυδρείο μου απο την αρχή. Το πρόβλημα ειναι πως μετα απο μια ερευνα που εκανα σημερα δεν βρηκα στην αγορα τα φυτα που ήθελα για το ενυδρείο μου. Αν υπαρχει κανεις απο Θεσσαλονίκη που να εχει κατι διαθεσιμο θα ημουν ευγνώμων. Κατα προτιμηση ψαχνω java moss, valisneria και οτι αλλο προτινεται για δισκους. Ευχαριστώ πολυ.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 5 Απριλίου 2008 #2 Share 5 Απριλίου 2008 Καλημέρα σε ολους. Λόγω μετακόμισης στεινω το δισκοενυδρείο μου απο την αρχή. Το πρόβλημα ειναι πως μετα απο μια ερευνα που εκανα σημερα δεν βρηκα στην αγορα τα φυτα που ήθελα για το ενυδρείο μου. Αν υπαρχει κανεις απο Θεσσαλονίκη που να εχει κατι διαθεσιμο θα ημουν ευγνώμων. Κατα προτιμηση ψαχνω java moss, valisneria και οτι αλλο προτινεται για δισκους. Ευχαριστώ πολυ.!!! Μπορείς επίσης να βάλεις Anubia + Echinodorus Eυκολα και ανθεκτικά φυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
confucius 6 Απριλίου 2008 Author #3 Share 6 Απριλίου 2008 Δεν υπάρχει τίποτα απο οτι καταλαβα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος