Πωλίνα 4 Απριλίου 2008 #1 Share 4 Απριλίου 2008 Παιδιά γεια σας, μπήκα στα καταστήματα του Πειραια και είναι παρα πολλά αλλα διευθύνσεις δεν έχουν, είναι εύκολο να μου στείλετε με προσωπικό μήνυμα(για να μην υπάρχει πρόβλημα) ποια καταστήματα ξέρετε που ειναι σχετικά κοντά στο Λιμάνι του Πειραιά και έχει ποικιλία για ενυδρεια?για να πάω να ψωνήσω, είμαι απο νησί και θα έρθω μόνο για να ψωνίσω για τα ενυδρεια μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Απριλίου 2008 #2 Share 4 Απριλίου 2008 Παιδιά γεια σας, μπήκα στα καταστήματα του Πειραια και είναι παρα πολλά αλλα διευθύνσεις δεν έχουν, είναι εύκολο να μου στείλετε με προσωπικό μήνυμα(για να μην υπάρχει πρόβλημα) ποια καταστήματα ξέρετε που ειναι σχετικά κοντά στο Λιμάνι του Πειραιά και έχει ποικιλία για ενυδρεια?για να πάω να ψωνήσω, είμαι απο νησί και θα έρθω μόνο για να ψωνίσω για τα ενυδρεια μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Εχεις ΠΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πωλίνα 4 Απριλίου 2008 Author #3 Share 4 Απριλίου 2008 Δεν μου έχει έρθει κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 4 Απριλίου 2008 #4 Share 4 Απριλίου 2008 Γεια σου Πωλινα το πιο κοντινο μαγαζι στο λιμανι είναι ο ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Αιγαλεω 23 & Μεθωνης 61, Πειραιας με μεγάλη ποικιλία σε ενυδρεία αλλά και σε ψάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πωλίνα 4 Απριλίου 2008 Author #5 Share 4 Απριλίου 2008 Ευχαριστώ πολύ παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 4 Απριλίου 2008 #6 Share 4 Απριλίου 2008 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος