JDP 18 Ιανουαρίου 2006 #1 Share 18 Ιανουαρίου 2006 Θα σας παρακαλούσα να βάλουμε ο καθένας την καλύτερη φωτογραφία που έχει από το ομορφότερο ψάρι γλυκού νερού που έχει περάσει από τα ενυδρεία του κατά διαστήματα. Για κάποιον μπορεί να είναι ένα χρυσόψαρο, για κάποιον άλλο ένα γατόψαρι ένα γκάπυ, ένας δίσκος, οτιδήποτε ήταν ή συνεχίζει να είναι το ψάρι που αγαπήσατε περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Ιανουαρίου 2006 #2 Share 18 Ιανουαρίου 2006 Πολύ καλή ιδέα Γιάννη!!!! Άντε κάνω την αρχή με τον γνωστό 'Μανωλάκη' μου,το Serrasalmus Gouldingi που έχω το οποίο είναι μοναδικό στην Ελλάδα και το πρώτο του είδους που πάτησε επίσημα το πόδι του στην Ευρώπη. Φυσικά είναι άγριο πιασμένο απο τον Αμαζόνιο και προέρχεται από τον ποταμο Rio Negro και Rio Orinoco. Εδώ είναι μιά φωτό του Μανωλάκη από το FishBase.org : Εδώ και το ΛΙΝΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 18 Ιανουαρίου 2006 #3 Share 18 Ιανουαρίου 2006 (edited) ο ψαρης μου ο χαλκ(pygocentrus naterreri)......... .......σε ακινητοποιημενη κατασταση πριν ενα μηνα.τωρα ειναι δυπλασιος..........δημητρη Έγινε επεξεργασία 18 Ιανουαρίου 2006 - PPAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 19 Ιανουαρίου 2006 #4 Share 19 Ιανουαρίου 2006 Δεν ξερω αν η Οcean (L239) ειναι το πιο ομορφο ψαρακι μου, ξερω ομως οτι ειναι μια γλυκα. Εδω σε μια κλασσικη σκηνη απο το ενυδρειο μου, οπου ορθια, καθαριζει την Flamingo! Αυτο γινεται μια φορα καθε δυο μερες (η μια καθεται και η αλλη καθαριζει) - δεν ξερω γιατι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliovas 20 Ιανουαρίου 2006 #5 Share 20 Ιανουαρίου 2006 εδώ είμαστε κι εμείς ... οι συστάσεις νομίζω περιττές !!! ... για περισσότερες photos ΕΔΩ ή στο site μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThDam 21 Ιανουαρίου 2006 #6 Share 21 Ιανουαρίου 2006 Το μωρό μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 23 Ιανουαρίου 2006 #7 Share 23 Ιανουαρίου 2006 Ένα απο τα αγαπημένα μου ψαρακια, αν και τώρα λόγω κακού χαρακτήρα φιλοξενίται σε φιλικό ενυδρείο με παρέα. Σας παρουσιάζω την Πίγκυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 23 Ιανουαρίου 2006 #8 Share 23 Ιανουαρίου 2006 Ένα απο τα αγαπημένα μου ψαρακια, αν και τώρα λόγω κακού χαρακτήρα φιλοξενίται σε φιλικό ενυδρείο με παρέα. Σας παρουσιάζω την Πίγκυ 10039[/snapback] Τζινια, δεν μπορω να ανοιξω τη φωτο, γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 23 Ιανουαρίου 2006 #9 Share 23 Ιανουαρίου 2006 Τζινια, δεν μπορω να ανοιξω τη φωτο, γιατι? 10100[/snapback] Mαρίνα δεν ανοίγει γιατί είναι πολύ μικρή (το μέγεθός της είναι αυτό που βλέπεις ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 24 Ιανουαρίου 2006 #10 Share 24 Ιανουαρίου 2006 Ωχ δεν ξέρω γιατί Τώρα τι πρέπει να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 24 Ιανουαρίου 2006 Author #11 Share 24 Ιανουαρίου 2006 Το δικό μου αγαπημένο ψάρι είναι ο Σάκης. Λόγο έλλειψης χώρου όμως τον αποχωρήστικα και τώρα κόβει βόλτες στο ενυδρείο της βιτρίνας ενός καταστήματος (περίπου 1000lt) μαζί με άλλες κιχλίδες. Το είδος του είναι Aulonocara Stuartgranti. Απολαύστε τον !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 30 Ιανουαρίου 2006 Author #12 Share 30 Ιανουαρίου 2006 Κανένας άλλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 30 Ιανουαρίου 2006 #13 Share 30 Ιανουαρίου 2006 αντε παιδια.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCH 31 Ιανουαρίου 2006 #14 Share 31 Ιανουαρίου 2006 Paratilapia sp. "Andapa", Madagascan cichlid. Ζευγάρι 3,5 ετών. Αρσενικό: 24 εκ (τελ. μεγ. 35 εκ), Θηλυκό: 15 εκατοστά (τελ. 20 εκ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 1 Φεβρουαρίου 2006 #15 Share 1 Φεβρουαρίου 2006 Νάτος ο ομορφούλης !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 1 Φεβρουαρίου 2006 #16 Share 1 Φεβρουαρίου 2006 Να 'μαστε και εμείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 1 Φεβρουαρίου 2006 #17 Share 1 Φεβρουαρίου 2006 Να τος και μενα λεβεντης μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος