Emp 2 Απριλίου 2008 #1 Share 2 Απριλίου 2008 (edited) Θελω να ευχαριστισω πανω απο ολα τα παιδια απο το φορουμ γιατι δεν ηξερα ΑΠΟΛΥΤΟΣ τιποτα πριν γινω μελος. Τον Husky_jim που τον εχω πρηξει επανελλυμενος και αδιακοπος στις ερωτησεις. Τον Ιασωνα(πανταλεων) για τα μωρα του (kribs) Απολαυστε εγω παντος τα εχω wallpaper ενοειτε Έγινε επεξεργασία 2 Απριλίου 2008 - Emp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 2 Απριλίου 2008 #2 Share 2 Απριλίου 2008 Το ενυδρείο σου φαίνεται πολύ ωραίο, αλλά οι φωτογραφίες είναι τεράστιες με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τις δούμε ολόκληρες στην οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emp 2 Απριλίου 2008 Author #3 Share 2 Απριλίου 2008 Το ενυδρείο σου φαίνεται πολύ ωραίο, αλλά οι φωτογραφίες είναι τεράστιες με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τις δούμε ολόκληρες στην οθόνη. To ξερω. save ολες και επισκοπιση στο windows image viewer. αξιζει. Τωρα το ενυδρειο δεν φενεται οπως καποιου πιο πεπειραμενου αλλα ισως οταν μεγαλωσουν τα φυτα να δειξει πιο ωραιο. Ευχαριστω παντως Νικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Απριλίου 2008 #4 Share 2 Απριλίου 2008 Επεξεργασου λιγο τις φωτογραφιες.Ειναι τεραστιες.Παντως το ενυδρειο φαινεται ομορφο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος