KALLITEXNHS 1 Απριλίου 2008 #1 Share 1 Απριλίου 2008 Την καλησπερα μου σε ολα τα μελη του aquazone εχω ενα reef 450l εδω και τρεις μηνες και μεχρι τωρα ολα πανε καλα. Και μονο που μπηκα στην παρεα σας πιστευω οτι θα τα παω καλα.Μεχρι τωρα ειχα ενυδρειο γλυκου νερου αλλα εμπρος στο Reef τι να λεμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 1 Απριλίου 2008 #2 Share 1 Απριλίου 2008 καλλιτεχνη !!!!!!! Περιμενουμε περισσοτερες πληροφοριες, φωτογραφιες, ερωτησεις και αποψεις στις αλμυρες κατηγοριες μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 1 Απριλίου 2008 #3 Share 1 Απριλίου 2008 Αλλα ολα τα ψαρια εχουν την ομορφια τους ! Καλη διαμονη και καλο διαβασμα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 1 Απριλίου 2008 #4 Share 1 Απριλίου 2008 Καλώς όρισες στην παρέα μας Καλλιτέχνη!!! Περιμένουμε μια παρουσίαση του ενυδρείου σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 1 Απριλίου 2008 #5 Share 1 Απριλίου 2008 Καλός ήρθες φίλε μου και καλή διαμονή !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 1 Απριλίου 2008 #6 Share 1 Απριλίου 2008 (edited) reef...σιγά τα ωραία ενυδρεία!!! Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2008 - costas21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 1 Απριλίου 2008 #7 Share 1 Απριλίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aigagros 2 Απριλίου 2008 #8 Share 2 Απριλίου 2008 Καλώς ήρθες.!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 2 Απριλίου 2008 #9 Share 2 Απριλίου 2008 Καλώς όρισες στην παρέα μας Καλλιτέχνη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 2 Απριλίου 2008 #10 Share 2 Απριλίου 2008 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΤΑΣΟΣ-ΜΑΙΡΗ 3 Απριλίου 2008 #11 Share 3 Απριλίου 2008 Γειά σου KALLITEXNH!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 3 Απριλίου 2008 #12 Share 3 Απριλίου 2008 Καλώς ήρθες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Απριλίου 2008 #13 Share 3 Απριλίου 2008 Την καλησπερα μου σε ολα τα μελη του aquazone εχω ενα reef 450l εδω και τρεις μηνες και μεχρι τωρα ολα πανε καλα. Και μονο που μπηκα στην παρεα σας πιστευω οτι θα τα παω καλα.Μεχρι τωρα ειχα ενυδρειο γλυκου νερου αλλα εμπρος στο Reef τι να λεμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος