niccon13 1 Απριλίου 2008 #1 Share 1 Απριλίου 2008 ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ FORUM ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΗ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΖΟΝΙΣΤΗΡΑ, ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ REEF MOY. AN ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ,ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ REEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostasfdg 1 Απριλίου 2008 #2 Share 1 Απριλίου 2008 Διάβασε εδώ Οζον Είναι ένα , κατα την γνώμη μου , πλήρες και πολύ κατατοπιστικό άρθρο για το όζον!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psaromanias 2 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Γεια σε ολους.Θελω να κανω μια ερωτηση.Το οζον οτι ειναι να καταστρεψει το καταστρεφει οταν ειναι ενεργο,δηλαδη ας πουμε εγω που εχω την συσκευη(τον οζονιστηρα) αν οζονισω το νερο του ενυδρειου και μετα περασει μια μερα και βαλω στο ενυδρειο τα βελτιωτικα νερου (βακτηριδια) θα τα καταστρεψει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 2 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Γεια σε ολους.Θελω να κανω μια ερωτηση.Το οζον οτι ειναι να καταστρεψει το καταστρεφει οταν ειναι ενεργο,δηλαδη ας πουμε εγω που εχω την συσκευη(τον οζονιστηρα) αν οζονισω το νερο του ενυδρειου και μετα περασει μια μερα και βαλω στο ενυδρειο τα βελτιωτικα νερου (βακτηριδια) θα τα καταστρεψει? Καταστρέφει ότι έρθει σε επαφή μαζί του , όχι μετέπειτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος