savas 31 Μαρτίου 2008 #1 Share 31 Μαρτίου 2008 (edited) Βασικά είμαι σε δίλημμα γιατι σκέφτομαι να το κανω με αλμυρο ή γλυκο νερό? Ποια ειναι τα πλην και ποια τα κατα? και βασικα αν κανουν τα λιτρα να φτιαξω με αλμυρο νερο. Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2008 - savas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαρτίου 2008 #2 Share 31 Μαρτίου 2008 Βασικά είμαι σε δίλημμα γιατι σκέφτομαι να το κανω με αλμυρο ή γλυκο νερό? Ποια ειναι τα πλην και ποια τα κατα? και βασικα αν κανουν τα λιτρα να φτιαξω με αλμυρο νερο. Το θεμα ειναι να αποφασισεις εσυ τι θελεις.Για ολα υπαρχει λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 31 Μαρτίου 2008 #3 Share 31 Μαρτίου 2008 Μέσα απο το διάβασμα θα βρείς τι σου πάει και τι σου αρέσει! Για ότι χρειαστείς είσαι στο σωστό forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 31 Μαρτίου 2008 #4 Share 31 Μαρτίου 2008 Βασικά είμαι σε δίλημμα γιατι σκέφτομαι να το κανω με αλμυρο ή γλυκο νερό? Ποια ειναι τα πλην και ποια τα κατα? και βασικα αν κανουν τα λιτρα να φτιαξω με αλμυρο νερο. Εγω λεω να βαλεις τα χρυσοψαρα που εχεις σ'αυτο το ενυδρειο και ειναι κριμα οπως λες να τα βαλεις σε γυαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος