mimis22 31 Μαρτίου 2008 #1 Share 31 Μαρτίου 2008 Με λένε Δημήτρη και έχω 30 χρόνια πάλη με απλά ενυδρεία γλυκού νερού.... Επειδη χρησιμοποιώ το ενυδρείο ως διαχωριστικό στη σαλοκουζίνα, είμαι αναγκασμένος να το έχω πάντα σε καλή κατάσταση. Μέσα έχω 4 κλόουν, 4 δολάρεια, 6 αγγελόψαρα και σήμερα,έριξα για πρώτη φορά 3 λαμπέους. Στην έρευνά μου για το πραγματικό όνομα των λαμπέων, ανακάληψα το καταπληκτικό σας blog. Επι τη ευκαιρεία...... ποιό είναι το επιστημονικό τους όνομα????? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 31 Μαρτίου 2008 #2 Share 31 Μαρτίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aigagros 31 Μαρτίου 2008 #3 Share 31 Μαρτίου 2008 Καλορίζικος!!! Σίγουρα η πείρα σου θα φανεί πολυ χρήσιμη σε όλους. Γεια τους λαμπέους το μόνο που βρήκα είναι Epalzeorhynchos bicolor στο site: http://www.aquahobby.com/gallery/e_bicolor.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 31 Μαρτίου 2008 #4 Share 31 Μαρτίου 2008 Καλώς ήρθες mimis22.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαρτίου 2008 #5 Share 31 Μαρτίου 2008 Με λένε Δημήτρη και έχω 30 χρόνια πάλη με απλά ενυδρεία γλυκού νερού.... Επειδη χρησιμοποιώ το ενυδρείο ως διαχωριστικό στη σαλοκουζίνα, είμαι αναγκασμένος να το έχω πάντα σε καλή κατάσταση. Μέσα έχω 4 κλόουν, 4 δολάρεια, 6 αγγελόψαρα και σήμερα,έριξα για πρώτη φορά 3 λαμπέους. Στην έρευνά μου για το πραγματικό όνομα των λαμπέων, ανακάληψα το καταπληκτικό σας blog. Επι τη ευκαιρεία...... ποιό είναι το επιστημονικό τους όνομα????? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 31 Μαρτίου 2008 #6 Share 31 Μαρτίου 2008 Καλός ήρθες φίλε Δημήτρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 31 Μαρτίου 2008 #7 Share 31 Μαρτίου 2008 Βάλε και καμια φωτό!Μήν ξεχνάς:μιά εικόνα είναι χίλιες λέξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 1 Απριλίου 2008 #8 Share 1 Απριλίου 2008 Καλώς όρισες στο forum μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 1 Απριλίου 2008 #9 Share 1 Απριλίου 2008 Καλώς ήρθες στο ΑΖ για οτιδήποτε απορίες έχεις ρώτα στην αντίστοιχη κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony80 1 Απριλίου 2008 #10 Share 1 Απριλίου 2008 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 1 Απριλίου 2008 #11 Share 1 Απριλίου 2008 Καλώς ήρθες! Δες και αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Labeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 1 Απριλίου 2008 #12 Share 1 Απριλίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 2 Απριλίου 2008 #13 Share 2 Απριλίου 2008 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 3 Απριλίου 2008 #14 Share 3 Απριλίου 2008 Εχουμε και εδω στο Aquazone πληροφορίες για το ψαράκι σου http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=893 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΤΑΣΟΣ-ΜΑΙΡΗ 3 Απριλίου 2008 #15 Share 3 Απριλίου 2008 Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος