mpalaskas 27 Μαρτίου 2008 #1 Share 27 Μαρτίου 2008 Για σας εχω ενα ενυδρειο 180 lit. και για τον λογο οτι χρησιμοποιω buffer μου εχει ανεβει το po4, αμα χρησιμοποιησω αντιφωσφορο λετε να εχω προβλημα στα ψάρια μου; Και κατι ακομα ποσους δισκους μπορώ να βάλω στο ενυδρείο μου, μεχρι τώρα εχω τρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 27 Μαρτίου 2008 #2 Share 27 Μαρτίου 2008 Για σας εχω ενα ενυδρειο 180 lit. και για τον λογο οτι χρησιμοποιω buffer μου εχει ανεβει το po4, αμα χρησιμοποιησω αντιφωσφορο λετε να εχω προβλημα στα ψάρια μου; Και κατι ακομα ποσους δισκους μπορώ να βάλω στο ενυδρείο μου, μεχρι τώρα εχω τρεις Δεν θα εχεις προβλημα στα ψαρια.Απλα πιθανον να μειωθει η δραστικη ικανοτητα του Buffer. Αλλος ενας δισκος μεσα και εισαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chchhypno 28 Μαρτίου 2008 #3 Share 28 Μαρτίου 2008 Buffer A/O + τύρφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 28 Μαρτίου 2008 #4 Share 28 Μαρτίου 2008 A/O + τύρφη Οτι πιο φυσικο δηλαδη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpalaskas 29 Μαρτίου 2008 Author #5 Share 29 Μαρτίου 2008 Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας αλλα χρησιμοποιω τύρφη εδω και ενα χρόνο στο ενυδρειο μου αλλα τα αποτελέσματα που εχω δει με το buffer δεν τα εχω δει με με την τύρφη τι να κανω; ph=6,8 nh=0 gh=6 kh=3 no3=20 no2=0 Αυτες ειναι οι μετρήσεις μου.Μπορώ να τις πετύχω χωρίς buffer; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 29 Μαρτίου 2008 #6 Share 29 Μαρτίου 2008 DIY CO2 και θα βρείς την υγειά σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 29 Μαρτίου 2008 #7 Share 29 Μαρτίου 2008 Μπορείς επίσης να αφήσεις το kH να κατέβει χαμηλότερα από το 3, αλλά με σχολαστική παρακολούθηση και θα δεις το pH σου να κατρακυλάει με ευκολία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος