busta 25 Μαρτίου 2008 #1 Share 25 Μαρτίου 2008 Για τους λατρεις των quiz/puzzle παιχνιδιων εχω να προτεινω τις μυστικες σελιδες οπου πρεπει να λυσεις τον γριφο για να πας στην επομενη σελιδα και να λυσεις τον επομενο κ.ο.κ. Γνωσεις απο Η/Υ απαραιτητες (οχι σε πολυ μεγαλο επιπεδο αλλα απαιτειται να εχεις καλη γνωση απο Η/Υ) http://mystikes.selid.es/ Καλη διασκεδαση...εμενα μου πηρε εναν μηνα να το τελειωσω...προσοχη στις αναζητησεις που κανετε στο google γιατι υπαρχουν οι απαντησεις και θα σας χαλασουν το παιχνιδι (τα λεγομενα και spoilers)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 25 Μαρτίου 2008 #2 Share 25 Μαρτίου 2008 πολυ ενδιαφερον.ειμαι στο τεταρτο του πρωτου Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 25 Μαρτίου 2008 #3 Share 25 Μαρτίου 2008 βρε παιδια ,δειτε που κολλησα,ξερω απαντηση αλλα δεν ξερω πως να βαλω διαιση στο τεξτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 25 Μαρτίου 2008 #4 Share 25 Μαρτίου 2008 Shift και 3 ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 25 Μαρτίου 2008 #5 Share 25 Μαρτίου 2008 εωχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rania20062 26 Μαρτίου 2008 #6 Share 26 Μαρτίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gohn1990 26 Μαρτίου 2008 #7 Share 26 Μαρτίου 2008 καλο............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
busta 26 Μαρτίου 2008 Author #8 Share 26 Μαρτίου 2008 Ειναι κολλημα! Να σημειωνετε τις λεξεις κλειδι που δινει οταν τελειωνει καποιο level για να μπορειτε να συνεχισετε απο εκει που μεινατε....olympiakakia ακομα δεν εχεις δει τιποτα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος