odin79 25 Μαρτίου 2008 #1 Share 25 Μαρτίου 2008 καλισπερα παιδια εχω ενα ενυδρειο 80 λιτρα που θελω νατο κανω ταγγανικα με μουλτι.. θελω ενα φιλτρο για τα λιτρα αυτα οικονομικο...εχω σκευτει το 2213 αλλα ειναι λιγο ακριβο...εχετε να προτεινετε κατι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odin79 25 Μαρτίου 2008 Author #2 Share 25 Μαρτίου 2008 ξεχασα να πω οτι ειναι 80 λιτρα χωρις τις πετρες αρα θα ειναι γυρω στα 70 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 25 Μαρτίου 2008 #3 Share 25 Μαρτίου 2008 Το αντιστοιχο της JBL κοστιζει πολυ λιγοτερα.Και ειναι και καλο φιλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 25 Μαρτίου 2008 #4 Share 25 Μαρτίου 2008 Το αντιστοιχο της JBL κοστιζει πολυ λιγοτερα.Και ειναι και καλο φιλτρο. Συμφωνώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
odin79 25 Μαρτίου 2008 Author #5 Share 25 Μαρτίου 2008 Το αντιστοιχο της JBL κοστιζει πολυ λιγοτερα.Και ειναι και καλο φιλτρο. ευχαριστω καταρχας για την αμεση ανταποκριση μπορειτε να μου πειτε ποσο περιπου κοστιζει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 25 Μαρτίου 2008 #6 Share 25 Μαρτίου 2008 Επίσης το prime 10 της HYDOR ( το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό σε 70 λίτρα ενυδρείο χωρίς πρόβλημα) δεν θυμάμαι όμως αν είναι ανταγωνιστικό όσον αφορά την τιμή με το JBL που αναφέρεται πιο πάνω. Κοίταξε αυτό http://www.hydor.it/en/products/show/13 Φιλικά Σωκράτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
odin79 25 Μαρτίου 2008 Author #7 Share 25 Μαρτίου 2008 Επίσης το prime 10 της HYDOR ( το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό σε 70 λίτρα ενυδρείο χωρίς πρόβλημα) δεν θυμάμαι όμως αν είναι ανταγωνιστικό όσον αφορά την τιμή με το JBL που αναφέρεται πιο πάνω. Κοίταξε αυτό http://www.hydor.it/en/products/show/13 Φιλικά Σωκράτης θυμασαι ποσο το ειχες παρει Σωκρατη??ειναι το 2 ενυδρειο που κανω και θελω να μου ερθει λιγο οικονομικα αλλα να κανει και την απαιτουμενη δουλεια το φιλτρο για να μην εχω μετα προβληματα...δεν θα ειναι φορτομενο ενυδρειο 4 μουλτι απο ταγγανικα θα εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 25 Μαρτίου 2008 #8 Share 25 Μαρτίου 2008 Δυστυχώς έχω αρκετό καιρό που το έχω και δεν θυμάμαι καθόλου την τιμή.Κάνε ενα έλεγχο αγοράς. Φιλικά Σωκράτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
odin79 26 Μαρτίου 2008 Author #9 Share 26 Μαρτίου 2008 Δυστυχώς έχω αρκετό καιρό που το έχω και δεν θυμάμαι καθόλου την τιμή.Κάνε ενα έλεγχο αγοράς. Φιλικά Σωκράτης οκ ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas new 26 Μαρτίου 2008 #10 Share 26 Μαρτίου 2008 Δες και την αγγελια του φιλου Imaikl Για το eheim 2213 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=16796 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Μαρτίου 2008 #11 Share 27 Μαρτίου 2008 Το αντιστοιχο της JBL κοστιζει πολυ λιγοτερα.Και ειναι και καλο φιλτρο. Συμφωνω κι εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος