Νίκος_Κρικ 24 Μαρτίου 2008 #1 Share 24 Μαρτίου 2008 Καποια στιγμη θα ηθελα και στο δικο μου ενυδρειο να κανω οτι κανει και αυτος ο τυπος Απολαυστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamos 24 Μαρτίου 2008 #2 Share 24 Μαρτίου 2008 Φοβερό το video . Ολοι θα ήθελαν να έχουν τόσο ήμερα ψάρια !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Μαρτίου 2008 #3 Share 24 Μαρτίου 2008 Καποια στιγμη θα ηθελα και στο δικο μου ενυδρειο να κανω οτι κανει και αυτος ο τυπος Απολαυστε Ωραιο βιντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 24 Μαρτίου 2008 #4 Share 24 Μαρτίου 2008 Απιστευτο , πολυ ομορφο video !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maru !! 25 Μαρτίου 2008 #5 Share 25 Μαρτίου 2008 Τ Ε Λ Ε Ι Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο!!!!!απιστευτο πραγματικα!!!!μακαρι καποια στιγμη ολοι να κανουμε κατι τετοιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 25 Μαρτίου 2008 #6 Share 25 Μαρτίου 2008 αψογο.και οι δισκοι και το ενυδρειο πανεμορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
busta 25 Μαρτίου 2008 #7 Share 25 Μαρτίου 2008 Ειναι οντως ικανοποιηση αυτο.Ξερει κανεις ποιο ειναι το ψαρακι που φαινεται ακριβως στην μεση του ενυδρειου το μαυρο με τις λευκες ριγες?Ειναι πολυ ομορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rania20062 25 Μαρτίου 2008 #8 Share 25 Μαρτίου 2008 να εισαι καλα φιλε μου Νίκος Κρικ με αυτο το βιντεο αποδυκνυετε αυτο που παντα λεω οτι ο κυριος τα παντα εν σοφια εποιησε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος