olimpiakakias 22 Μαρτίου 2008 #1 Share 22 Μαρτίου 2008 (edited) γεια σας. μετα την καταστροφη με τον θερμαντηρα ξαναρχιζω το θαλλασινο μου (χωρις τις προιγουμενες μου βλακειες) ξανα. θερμαντηρας 200 βαττ(μην την ξαναπαθω) αλατοτητα 1025 ph 8 no2no3nh4 ειμαι ακομα στο στρωσιμο θερμοκρασια στους 26 p04 0.25 mg τρεχει 3 ημερες με 12 κιλα βραχο,ειναι 54 λιτρα ,σκιμμερ aqua medic για 200 λιτρα ,2 κυκλοφορητες 300 λιτρα ανα ωρα και φωτισμος δεν εχει ανοιξη ακομα ολα καλα μεχρι το kh....23!! νερο βρυσυς μετρω kh 10 (ομολωγω πως προς το παρων δεν εχω οσμωση) ειναι ανυσυχητικο,αμα ειναι τοτε πως το κατεβαζω οεο? Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2008 - olimpiakakias Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 22 Μαρτίου 2008 #2 Share 22 Μαρτίου 2008 με τι τεστ το μετράς ? τι ρίχνεις και ανέβηκε τόσο ? μόνο οι αλλαγές νερού μπορούν να λύσουν το πρόβλημα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 23 Μαρτίου 2008 Author #3 Share 23 Μαρτίου 2008 test sera ,δεν εριξα τιποτα!μονο το αλατι και το αντιχλωριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 23 Μαρτίου 2008 #4 Share 23 Μαρτίου 2008 Νομίζω οτι κάτι λάθος έχει γίνει με τις μετρήσεις σου. Θα έλεγα να πάρεις κάποιο άλλο τεστ. Μήπως το συγκεκριμένο δεν είναι για θαλασσινό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 23 Μαρτίου 2008 Author #5 Share 23 Μαρτίου 2008 για θαλλασινο λεει πως ειναι,τελος παντον θα προμηθευτω salifert και βλεπουμε.ευχαριστο πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος