kota 19 Μαρτίου 2008 #1 Share 19 Μαρτίου 2008 Καλημερα σε ολους παιδια!!! Σημερα πριν απο λιγο πηρα μια τροφη της Tetra για Πλεκο και θα ηθελα αν ξερεται ποση τροφη να βαζω την ημερα και ποση.Εχω μονο ενα Πλεκο! Μαυρο με καφε βουλες! Η τροφη ειναι σαν χαπακια! Θα ηθελα να σας ευχαριστησω εκτων προτερων! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 19 Μαρτίου 2008 #2 Share 19 Μαρτίου 2008 Αν δεν κανω λαθος ειναι ενα χαπακι μια φορα την εβδομαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kota 19 Μαρτίου 2008 Author #3 Share 19 Μαρτίου 2008 Αν δεν κανω λαθος ειναι ενα χαπακι μια φορα την εβδομαδα Ευχαριστω πολυ,αλλα 1 φορα την εβδομαδα νομιζω πως ειναι πολυ λιγο γιατι αυτο το κουτακι εχει μεσα 200 χαπακια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 19 Μαρτίου 2008 #4 Share 19 Μαρτίου 2008 Εγω σε 2 ενηλικα πλεκο (ανσιστρους) βάζω μια ταμπλετα της jbl καθε μερα. Οι συγκεκριμμενες ταμπλετες είναι μικρες σαν κερμα 1-2 λεπτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 19 Μαρτίου 2008 #5 Share 19 Μαρτίου 2008 (edited) Ξεχασα να σε ρωτησω 1.τι μαρκα ειναι η τροφη (εγω εχω τετρα), 2.ποσο μεγαλος ειναι ο πλεκο Έγινε επεξεργασία 19 Μαρτίου 2008 - Νίκος_Κρικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kota 20 Μαρτίου 2008 Author #6 Share 20 Μαρτίου 2008 Ξεχασα να σε ρωτησω 1.τι μαρκα ειναι η τροφη (εγω εχω τετρα), 2.ποσο μεγαλος ειναι ο πλεκο Συγνωμη που αργησα να απαντησω!! Η μαρκα ειναι Τetra και ειναι σαν χαπακια μικρα! Το ψαρι μου ειναι μικρο μαλλον 5cm!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 23 Μαρτίου 2008 #7 Share 23 Μαρτίου 2008 ενα χαπάκι μικρό κάθε μέρα ή αλλιώς κάθε δεύτερη μέρα αν έχεις μέσα μόνο ένα ψάρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sterba2 23 Μαρτίου 2008 #8 Share 23 Μαρτίου 2008 Σπασε το χαπακι στα δυο ή στα τεσσερα και ριχνε καθε μερα.(Προτιμοτερο απο το να ταιζεις μερα παρα μερα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kota 24 Μαρτίου 2008 Author #9 Share 24 Μαρτίου 2008 Σπασε το χαπακι στα δυο ή στα τεσσερα και ριχνε καθε μερα.(Προτιμοτερο απο το να ταιζεις μερα παρα μερα) Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος