ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΩΠΗΣ 12 Ιανουαρίου 2006 #1 Share 12 Ιανουαρίου 2006 Γειά σας ενυδρειόφιλοι!!! Είμαι νέος στο Aquazone και θάθελα τη γνώμη σας για μιά αντλία που να ανεβάζει το νερό από ένα δοχείο πλαστικό 50 lit στο ενυδρείο μου που απέχει η βάση του 80 cm από το δάπεδο. ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 13 Ιανουαρίου 2006 #2 Share 13 Ιανουαρίου 2006 Καλημέρα Βασίλη και καλώς ήρθες! Νομίζω ότι ιδανική περίπτωση και αρκετά οικονομική για τη δουλειά που το θέλεις (γέμισμα ενυδρείου) είναι η 1000αρα της Eheim (compact 1002). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 13 Ιανουαρίου 2006 #3 Share 13 Ιανουαρίου 2006 Καλως ηρθες Βασιλη. Τι χωρητικοτητας ειναι το ενυδρειο και τι ψαρια εχεις μεσα? Εχε υποψη σου οτι το μεγεθος της αντλιας που θα χρησιμοποιησεις θα καθορισει τη ροη του νερου στο ενυδρειο. Αυτο θα επηρρεασει τα ψαρια σου (αλλα προτιμουν πιο αργη ροη και αλλα πιο γρηγορη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος