PPAP 15 Μαρτίου 2008 #1 Share 15 Μαρτίου 2008 (edited) Επιτέλους βρε είδα και γω μια άσπρη μέρα!!!!!!!!! Απολαύστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και φυσικά τα ψάρια (οι γονείς) μου είχαν δωθεί από τον husky Μητσάρα!!!!!!!!! ..... Έγινε επεξεργασία 16 Μαρτίου 2008 - PPAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 15 Μαρτίου 2008 #2 Share 15 Μαρτίου 2008 είναι πανέμορφα,να σου ζήσουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psit 15 Μαρτίου 2008 #3 Share 15 Μαρτίου 2008 Να σου ζήσουν φιλε μου με το καλό να τα δεις και μεγάλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 15 Μαρτίου 2008 #4 Share 15 Μαρτίου 2008 φανταστικα δεν ειναι??? υπεροχα μωρα ....μπραβοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 15 Μαρτίου 2008 #5 Share 15 Μαρτίου 2008 Να σου ζήσουν PPAP ! Μπραβο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 16 Μαρτίου 2008 Author #6 Share 16 Μαρτίου 2008 Σας ευχαριστώ όλους σας !!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Μαρτίου 2008 #7 Share 16 Μαρτίου 2008 δεν μας είπες όμως τη Ancistrus είναι μιάζι με καποιο Sp αλλα δεν μπωρώ να διακρήνο καλά. όπως και να εχει να τα χέρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Δ 16 Μαρτίου 2008 #8 Share 16 Μαρτίου 2008 Επιτέλους βρε είδα και γω μια άσπρη μέρα!!!!!!!!! Απολαύστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και φυσικά τα ψάρια (οι γονείς) μου είχαν δωθεί από τον husky Μητσάρα!!!!!!!!! ..... Πολύ όμορφα, να σου ζήσουν!! _________.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanis075 16 Μαρτίου 2008 #9 Share 16 Μαρτίου 2008 δεν μας είπες όμως τη Ancistrus είναι μιάζι με καποιο Sp αλλα δεν μπωρώ να διακρήνο καλά. όπως και να εχει να τα χέρεσαι. ancistrus Sp3 nomizo Χρηστο Να σου ζησουν τα μωρακια Εγω ακομα δεν τα εχω καταφερει αλλα που θα παει....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 17 Μαρτίου 2008 Author #10 Share 17 Μαρτίου 2008 (edited) δεν μας είπες όμως τη Ancistrus είναι μιάζι με καποιο Sp αλλα δεν μπωρώ να διακρήνο καλά. όπως και να εχει να τα χέρεσαι. Xρήστο ώντας πιρανχόβιος δεν έχω γνώσεις από πλέκο......Τα ψάρια μου τα είχε δώσει πριν χρόνια όταν ήταν μωρά τότε ο Husky Jim......ο οποίος όταν δει το πόστ θα μας δώσει τα φώτα του... Έγινε επεξεργασία 17 Μαρτίου 2008 - PPAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 18 Μαρτίου 2008 #11 Share 18 Μαρτίου 2008 Να σου ζήσουν, είναι πανέμορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackghost 18 Μαρτίου 2008 #12 Share 18 Μαρτίου 2008 Να σου ζησουν!!! Μπραβο σου και μπραβο τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 28 Μαρτίου 2008 Author #13 Share 28 Μαρτίου 2008 Σας ευχαριστώ παιδιά Θα ακολουθήσουν και άλλες φωτό από το μεγάλωμα τον μικρων.... Όταν φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία τα ψάρια θα δωθούν σε χομπίστες... Οπότε αναμείνατε............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Μαρτίου 2008 #14 Share 28 Μαρτίου 2008 Επιτέλους βρε είδα και γω μια άσπρη μέρα!!!!!!!!! Απολαύστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και φυσικά τα ψάρια (οι γονείς) μου είχαν δωθεί από τον husky Μητσάρα!!!!!!!!! ..... Να σου ζησουν φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas new 28 Μαρτίου 2008 #15 Share 28 Μαρτίου 2008 Φωτια τα μικρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumex 29 Μαρτίου 2008 #16 Share 29 Μαρτίου 2008 Να τα χαίρεσαι τα μικρά φίλε μου και με υγεία,, Μπράβο ,,, Επι τη ευκαιρία ,,, ψάχνω για γαμπρό για μια Ancistrus Sp. 3 Long Fin που μου ήρθε τελευταίως στο ενυδρείο μου. δεν με πειράζει να μην είναι LongFin ,, δείχνω κάποια κατανόηση ,, :-) Όποιος γνωρίζει κάτι ,, να μου πεί να συμπεθερέψουμε,, χεχε ,, και το κορίτσι θα το προικίσω ,, δεν θα μείνει έτσι,,, Σας βάζω και φωτό Και πάλι συγχαρητήρια για την γέννα ,, Sumex Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 29 Μαρτίου 2008 #17 Share 29 Μαρτίου 2008 ancistrus Sp3 nomizo Χρηστο Σωστος Να σου ζησουν.Πες μας διαφορες μετρησεις του νερου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 29 Μαρτίου 2008 Author #18 Share 29 Μαρτίου 2008 Σωστος Να σου ζησουν.Πες μας διαφορες μετρησεις του νερου σου. Πληροφορίες Διαστάσεις: 80χ30χ40 Όγκος: 96 Φυτά: Anubia barteri nana,valisneria americana Ψάρια / Άλλα είδη: 3 ancistrus sp,5 corydoras paleatus,5 corydoraw panda. Διακοσμητικά υλικά: Ξύλα Υπόστρωμα :ψιλλόκκοκη άμμος (6εκ.) Φόντο: μαυρο χαρτονι Φωτισμός: 1χ18watt Διάρκεια φωτισμού: 12 ωρες Φιλτράρισμα: Jbl crystal profi 250 Θερμοστάτης: 100 W Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH:6.5 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3): - Νιτρώδη (ΝΟ2): - Νιτρικά (ΝΟ3): - Αλλαγές νερού: 15 ημερες Θερμοκρασία: 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nh04 3 Απριλίου 2008 #19 Share 3 Απριλίου 2008 να σ ζήσουν φίλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
aigagros 3 Απριλίου 2008 #20 Share 3 Απριλίου 2008 Να τα δεις να μεγαλώνουν!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 3 Μαίου 2008 #21 Share 3 Μαίου 2008 Μα καλά είμαι στραβός??????Πώς μου ξέφυγε?????? Μπράβο ρε Πετράν!Πάντα τέτοια!!!! Τα ψάρια του Πέτρου είναι Ancistrus Sp.3 και προέρχονται από διαφορετικούς γονείς για να εξεσφαλείσθεί η διαφορετικότητα στον γονότυπο... Πέτρο περιμένω και άλλες φωτό!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 3 Μαίου 2008 #22 Share 3 Μαίου 2008 Να τα χαίρεσαι τα μικρά φίλε μου και με υγεία,, Μπράβο ,,, Επι τη ευκαιρία ,,, ψάχνω για γαμπρό για μια Ancistrus Sp. 3 Long Fin που μου ήρθε τελευταίως στο ενυδρείο μου. δεν με πειράζει να μην είναι LongFin ,, δείχνω κάποια κατανόηση ,, :-) Όποιος γνωρίζει κάτι ,, να μου πεί να συμπεθερέψουμε,, χεχε ,, και το κορίτσι θα το προικίσω ,, δεν θα μείνει έτσι,,, Σας βάζω και φωτό Και πάλι συγχαρητήρια για την γέννα ,, Sumex Εδώ οι καλοί γαμπροίίίίίί.....Πές μου άν θα είσαι στην συνάντηση να σου φέρω γαμπρό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος