BAKIS 15 Μαρτίου 2008 #26 Share 15 Μαρτίου 2008 Υπομονή...όλα χρειάζοντε υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxgaitan 15 Μαρτίου 2008 Author #27 Share 15 Μαρτίου 2008 Υπομονή...όλα χρειάζοντε υπομονή. Σωστός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie21 15 Μαρτίου 2008 #28 Share 15 Μαρτίου 2008 Χμμ..Πολλά ενυδρεία με μονομάχους..Καλή ιδέα!!Ομως..Ας ξεκινήσω με το πρώτο κ μετα βλέπουμε..Ευχαριστώ για τη βοήθεια.. Είμαι στα πρόθυρα να ζευγαρώσω τον μονομάχο μου... Εκεί να δεις! Δωμάτιο και ενυδρείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxgaitan 15 Μαρτίου 2008 Author #29 Share 15 Μαρτίου 2008 Στο μέλλον κ αφού πρώτα μάθω αρκετά πράγματα για το συγκεκριμένο είδος κ εγώ θα το προσπαθίσω..Σου εύχομαι καλή επιτυχεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 15 Μαρτίου 2008 #30 Share 15 Μαρτίου 2008 Σου εύχομαι καλή επιτυχεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie21 15 Μαρτίου 2008 #31 Share 15 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ! Περιμένουμε παρουσίαση όταν είναι έτοιμο. Καλή σου επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxgaitan 15 Μαρτίου 2008 Author #32 Share 15 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ! Περιμένουμε παρουσίαση όταν είναι έτοιμο. Καλή σου επιτυχία Οσο γι'αυτο σίγουρα..Αν κ θα αργήσει λιγο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yanna 1 Απριλίου 2008 #33 Share 1 Απριλίου 2008 Τα βασικά για ένα ενυδρείο μονομάχου: Χαλίκι χαλαζιακό (αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό) Πολλά φυτά (εγώ στο σπίτι του Μάο – ο μονομάχος μου, έχω πάρα πολλά φυτά και του αρέσει πολύ) Όχι έντονη ανατάραξη νερού Η θερμοκρασία είναι ακριβός στους 25 βαθμούς Κελσίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος