Husky_Jim 13 Μαρτίου 2008 #1 Share 13 Μαρτίου 2008 Στο λίνκ μπορείτε να βρείτε μιά προσπάθεια ενός χομπύστα για δημιουργία ενυδρείου η οποία είνα ότι καλύτερο έχω δεί σε πραγματικό φυσικό αποτέλεσμα.... ΚΑΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ....!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 13 Μαρτίου 2008 #2 Share 13 Μαρτίου 2008 (edited) Ε οχι βρε Δημήτρη Δεν σου ειπα οτι αυτο το λινκ πρεπει να απαγορευτει εδώ μέσα και να ζητήσουμε και απο το planetcatfish να διαγράψει το θέμα??? ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΒΛΕΠΩ απο τοτε που το ανακάλυψα..... ΥΓ: Ειπες οτι γινεται πλεκοενυδρειο σε 120 λιτρα έτσι??? Έγινε επεξεργασία 13 Μαρτίου 2008 - Zorba_The_Freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas new 13 Μαρτίου 2008 #3 Share 13 Μαρτίου 2008 Το εχω δει και εγω ρε παιδια αυτο !!!!!!!!!!! Επισης το βραδυ αυτο ονειρευομουν . Πρεπει και τα ψαρακια να ειναι σπανια . Αφωνος!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 13 Μαρτίου 2008 #4 Share 13 Μαρτίου 2008 Άντε γεία μας και περαστικά μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 13 Μαρτίου 2008 #5 Share 13 Μαρτίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 14 Μαρτίου 2008 #6 Share 14 Μαρτίου 2008 Πρεπει και τα ψαρακια να ειναι σπανια Τα ψαρακια μαλλον δεν ειναι σπάνια μιας και εμφανιζονται στη λιστα διαθεσιμοτητας γνωστου καταστήματος στην Κηφισιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas new 14 Μαρτίου 2008 #7 Share 14 Μαρτίου 2008 Τα ψαρακια μαλλον δεν ειναι σπάνια μιας και εμφανιζονται στη λιστα διαθεσιμοτητας γνωστου καταστήματος στην Κηφισιά... Καλημερα Γιωργο , τωρα με εβαλες σε σκεψεις .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 14 Μαρτίου 2008 Author #8 Share 14 Μαρτίου 2008 Όχι τα ψάρια δέν είναι σπάνια.Το σπάνιο είναι το να φτιάξει κάποιος ένα ενυδρείο μόνο με πλέκο..... Τώρα καταλαβαίνεται τον πόνο μου όλα αυτά τα χρόνια......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 14 Μαρτίου 2008 #9 Share 14 Μαρτίου 2008 Στο λίνκ μπορείτε να βρείτε μιά προσπάθεια ενός χομπύστα για δημιουργία ενυδρείου η οποία είνα ότι καλύτερο έχω δεί σε πραγματικό φυσικό αποτέλεσμα.... ΚΑΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ....!!!!! Μ'ΕΚΑΨΕΣ ΤΩΡΑ !!! Πρωτον γιατι το παλικαρι εχει κανει τρομερη δουλεια και το αποτελεσμα ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ !! Και δευτερον διοτι εχει ενα ειδος πλεκο απο τα αγαπημενα μου που εχασα πριν κανα μηνα ... Υ.Γ. : Εεεεεεε ρε τι εχουμε να φορτωσουμε αυριοοοοοοο ... Μηπως να παμε με νταλικα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 14 Μαρτίου 2008 #10 Share 14 Μαρτίου 2008 Υ.Γ. : Εεεεεεε ρε τι εχουμε να φορτωσουμε αυριοοοοοοο ... Μηπως να παμε με νταλικα ? /off_topic_mode_on Θα εισαι εκει που φαντάζομαι? Γιατι και εγώ θα περάσω να χτυπήσω κάρτα /off_topic_mode_off Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 14 Μαρτίου 2008 #11 Share 14 Μαρτίου 2008 Με ανατρεπομενη νταλικα σας φανταζομαι Αν χρεαιστει βοηθεια you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 14 Μαρτίου 2008 #12 Share 14 Μαρτίου 2008 /off_topic_mode_on Θα εισαι εκει που φαντάζομαι? Γιατι και εγώ θα περάσω να χτυπήσω κάρτα /off_topic_mode_off Αν φανταστικες αυτο που φανταστικα οτι θα ηταν φανταστικο εχεις πολυ φαντασια !! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΑΞΗ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Rjk 14 Μαρτίου 2008 #13 Share 14 Μαρτίου 2008 Ο τυπος εχει γραψει ιστορια, βαζει πολλους σε σκεψη μετα απο αυτο, μπραβο του!!! Τα ψαρακια μαλλον δεν ειναι σπάνια μιας και εμφανιζονται στη λιστα διαθεσιμοτητας γνωστου καταστήματος στην Κηφισιά... Σχετικα κι αυτο μην παιρνεις ορκο... παρε ενα τηλ πρωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 14 Μαρτίου 2008 #14 Share 14 Μαρτίου 2008 Σχετικα κι αυτο μην παιρνεις ορκο... παρε ενα τηλ πρωτα. Προφανως δεν πρόσεξες το "μαλλον" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος