psit 12 Μαρτίου 2008 #1 Share 12 Μαρτίου 2008 Γεννήσαμε επιτυχώς apistogramma cacatuoides ότι πρόλαβα γιατί με πήρε είδηση και άρχισε να τα κρύβει θα στείλω καλύτερες φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicky### 12 Μαρτίου 2008 #2 Share 12 Μαρτίου 2008 Αχουουουου!!!Μωρουλια!!! Να σου ζησουν και να τα δεις οπως επιθυμεις!!!χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonation 12 Μαρτίου 2008 #3 Share 12 Μαρτίου 2008 να σου ζησουν,αντε και του χρονου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 13 Μαρτίου 2008 #4 Share 13 Μαρτίου 2008 να σου ζησουν .ωραια ειναι να γεννανε τα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Μαρτίου 2008 #5 Share 13 Μαρτίου 2008 Γεννήσαμε επιτυχώς apistogramma cacatuoides ότι πρόλαβα γιατί με πήρε είδηση και άρχισε να τα κρύβει θα στείλω καλύτερες φωτο. Εμπειρια ομορφη.Να πανε ολα καλα και να τα χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 13 Μαρτίου 2008 #6 Share 13 Μαρτίου 2008 Να πανε ολα καλα και να τα χαιρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 13 Μαρτίου 2008 #7 Share 13 Μαρτίου 2008 αντε και δισεγγονα σου ευχομαι,με το καλο να τα μεγαλωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
psit 13 Μαρτίου 2008 Author #8 Share 13 Μαρτίου 2008 ευχαρηστώ πολύ εύχομαι και εγώ το καλύτερο για τα δικά σας ενυδρεία και να φανταστείτε πριν 1 1/2 εβδομάδα μου γέννησαν τα ramirezi αλλά τζίφος και με στεναχώρησε λίγο άλλα τώρα πάμε full τρέλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
psit 17 Μαρτίου 2008 Author #9 Share 17 Μαρτίου 2008 Ερώτηση. Τα μικρά πότε θα είναι σε φάση να φάνε ζωντανή Άρτεμις ??? Εδώ και 4 μέρες τους βάζω στο σημείο που βολτάρουν ένα μικρό κομματάκι από pleco's tabin της tropical αφού πρώτα έχω ξεγελάσει τα άλλα ψαράκια με λίγο τροφή στην άλλη πλευρά του ενυδρείου. Τα βλέπω παντός να ασχολούνται με την τροφή ειδικά όταν αυτή διαλύεται Ευχαριστώ και τα ξανάλεμε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 17 Μαρτίου 2008 #10 Share 17 Μαρτίου 2008 Ερώτηση. Τα μικρά πότε θα είναι σε φάση να φάνε ζωντανή Άρτεμις ??? Ευχαριστώ και τα ξανάλεμε !!!! Αμέσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
psit 17 Μαρτίου 2008 Author #11 Share 17 Μαρτίου 2008 Αμέσως ok thank's Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 17 Μαρτίου 2008 #12 Share 17 Μαρτίου 2008 Άντε βρε να σου ζήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
psit 11 Μαίου 2008 Author #13 Share 11 Μαίου 2008 οριστε τα εγγόνια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
psit 15 Μαίου 2008 Author #14 Share 15 Μαίου 2008 έχω τρελαθεί βλέπετε είναι η πρώτη φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Μαίου 2008 #15 Share 15 Μαίου 2008 Μπράβο για τα μικρά!Πάντα τέτοια! Άσχετο αλλά στο βιντεάκι όλα τα πουλιά που ακούγονται είναι φυσικοί ήχοι εκεί που μένεις ή τους μοντάρισες????Άν είναι φυσικοί πού ακριβώς μένεις????Rio Negro μεριά,τέταρτο δέντρο αριστερά πίσω από το μεγάλο ανακόντα που κάθετα πλάι στο μαύρο πάνθηρα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 15 Μαίου 2008 #16 Share 15 Μαίου 2008 "Κελαΐδανε" τα ατιμα Συγχαρητηρια φιλε μου. Πουρα δεν εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psit 15 Μαίου 2008 Author #17 Share 15 Μαίου 2008 Μπράβο για τα μικρά!Πάντα τέτοια! Άσχετο αλλά στο βιντεάκι όλα τα πουλιά που ακούγονται είναι φυσικοί ήχοι εκεί που μένεις ή τους μοντάρισες????Άν είναι φυσικοί πού ακριβώς μένεις????Rio Negro μεριά,τέταρτο δέντρο αριστερά πίσω από το μεγάλο ανακόντα που κάθετα πλάι στο μαύρο πάνθηρα????? εκεί έμενα παλιά φέτος ανέβηκε η στάθμη και πήγα λίγο ποιό κάτω στην 7η καρυδιά ΔΕ ευχαρηστώ 'Husky_Jim' Link to comment Share on other sites More sharing options...
psit 15 Μαίου 2008 Author #18 Share 15 Μαίου 2008 "Κελαΐδανε" τα ατιμα Συγχαρητηρια φιλε μου. Πουρα δεν εχει? ευχαρηστώ delta66 οσο για τα πούρα γίνανε καπνός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος