Kostas new 12 Μαρτίου 2008 #1 Share 12 Μαρτίου 2008 Ερωτηση παρακαλω . Σε περιπτωσεις Saprolegnia ή δερμικό Fungus και με φθαρμένες ουρές το MELAFIX αρκη?????? Εδω και 5 μερες βαζω MELAFIX για φθαρμένες ουρές σε 2 guppy . Σημερα ομως βλεπω σε ενα απο αυτα περιπτωση Saprolegnia ή δερμικό Fungus με ασπρο χρωμα πριν την ουρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 12 Μαρτίου 2008 #2 Share 12 Μαρτίου 2008 Για Fungus ειναι το Pimafix . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas new 12 Μαρτίου 2008 Author #3 Share 12 Μαρτίου 2008 οκ θα παω να παρω. να βαζω και το MELAFIX ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreasp 12 Μαρτίου 2008 #4 Share 12 Μαρτίου 2008 Είτε Melafix είτε Pimafix, ποτέ δεν μου έκαναν τίποτα. Bactopur Direct για 3 μέρες, και τελείωσες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 12 Μαρτίου 2008 #5 Share 12 Μαρτίου 2008 andreasp εξαρτάται απο τη διάγνωση . Αν έχεις κάνει σωστή διάγνωση η θεραπεία είναι εύκολη . Kostas new μπορείς να τα βάλεις μαζί αν και δεν βλέπω το λόγο . Εγω θα σου έλεγα να βάλεις και το ΕΚΤΟΖΟΝ μαζί . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas new 12 Μαρτίου 2008 Author #6 Share 12 Μαρτίου 2008 το MELAFIX το εχω ξεκινησει εδω και 5 μερες για Finrot και σημερα βλεπω να εχω και Saprolegnia ή δερμικό Fungus . Οποτε συνεχιζω με MELAFIX και αυριο περνω το Pimafix . Μεχρι να τελειωσει η θεραπεια με MELAFIX θα βαζω και τα δυο . Και time will tell ..... Ευχαρηστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 12 Μαρτίου 2008 #7 Share 12 Μαρτίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος