kostas disc 12 Ιουνίου 2010 Author #351 Share 12 Ιουνίου 2010 (edited) Τι αντιφωσφορο εχεις,ποση ποσοτητα και καθε ποτε τον αλλαζεις? Στο δικο σου θα εβαζα περιπου 20 γραμαρια αντιφωσφορο σιδηρου με αλλαγη καθε μηνα. καλημέρα ΑΚΗ βάζω της tunze quickphos910 100γραμαρια καθε 10-14 ημέρες το αλλάζω....είναι στην έξοδο του skimmer (tmc600v) σε bubble stop μέσα..... Έγινε επεξεργασία 12 Ιουνίου 2010 - kostas disc Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 12 Ιουνίου 2010 #352 Share 12 Ιουνίου 2010 νομίζω ότι η άλγη είναι στα <τελευταία > της τα υπόλοιπα είναι πολύ ωραία ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 12 Ιουνίου 2010 #353 Share 12 Ιουνίου 2010 καλησπερα πανο,η αλγη βαράει ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ αλλά τον λόγο δεν ξέρω.....έχω σωστή ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ σωστό skimming αντιφωσφωρο haeto στο sub νερο α/ο αλλά η άλγη άλγη.......ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ βέβαια δεν έχω αλλά δεν θέλω και ολας!!τωρα τι θα γινει ενας ΘΕΟΣ..... τσίμπα λίγο το mg Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 12 Ιουνίου 2010 #354 Share 12 Ιουνίου 2010 τσίμπα λίγο το mg αν δοκιμάσεις να τη τραβήξεις με τα χέρια ,αντιστέκεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 13 Ιουνίου 2010 Author #355 Share 13 Ιουνίου 2010 καλησπέρα.έκανα μαζι με την καθιερωμένη αλλαγή νερού και καθάρισμα με σιφοναρισμα θα αυξήσω το mg και βλεπουμε...σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για της πολύτιμες συμβουλές σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Ιουνίου 2010 #356 Share 13 Ιουνίου 2010 καλησπέρα.έκανα μαζι με την καθιερωμένη αλλαγή νερού και καθάρισμα με σιφοναρισμα θα αυξήσω το mg και βλεπουμε...σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για της πολύτιμες συμβουλές σας Kρατα μας ενημερους για το αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 3 Αυγούστου 2010 Author #357 Share 3 Αυγούστου 2010 καλησπερα σε ολους και καλες ξαπλες!!!!!ερωτησουλα.....το Seachem Reef Advantage Calcium Σκόνη οταν το "φτιαχνεις" σε νερο γλυκο και το κουνας σε μπουκαλι για να δυαλυθει γιατι καιει???ειναι σωστο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 4 Αυγούστου 2010 #358 Share 4 Αυγούστου 2010 Σωστό είναι. Τα συμπληρώματα ασβεστίου ζεσταίνουν το νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 5 Αυγούστου 2010 #359 Share 5 Αυγούστου 2010 Διαβασα απο την αρχη ολα τα ποστ και εχω παθει ζημια Πολυ καλο το ενυδρειο σου να το χαιρεσε Με βλεπω να ξεστηνω το γλυκο που εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 16 Αυγούστου 2010 Author #360 Share 16 Αυγούστου 2010 Διαβασα απο την αρχη ολα τα ποστ και εχω παθει ζημια Πολυ καλο το ενυδρειο σου να το χαιρεσε Με βλεπω να ξεστηνω το γλυκο που εχω σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα καλά σου ΛΟΓΙΑ όντως μετα απο χρόνια προσπάθειας "μελέτης" ατυχιών ηρθε ενα καλο αποτέλεσμα βέβαια ειχα και παρέα εναν φίλο το fairy "frakto" ευχομε οτι το καλυτερο να κοσμεί την καρδιά σου αλλά και τον χώρο σου πανω απο ολα ειναι χομπι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 17 Αυγούστου 2010 #361 Share 17 Αυγούστου 2010 Μπραβω Κωστα θελω ομως ενημερωση..... με την αλγη τι εκανες ? καθαρισες τελικα ? η γονιοπορα ζει πως τα παει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 18 Αυγούστου 2010 Author #362 Share 18 Αυγούστου 2010 Μπραβω Κωστα θελω ομως ενημερωση..... με την αλγη τι εκανες ? καθαρισες τελικα ? η γονιοπορα ζει πως τα παει? καλησπέρα φιλε μου η γονιοπορα χαιρέτησε παρά την ιδιαίτερη ΦΡΟΝΤΙΔΑ που έδειξα ήξερα ομως για τα ρισκα οπότε καποια στιγμή θα ξαναδοκιμάσω με alveopora που μάλλον ειναι πιο εύκολη.οσο για την άλγη ειμαι σε πολλή καλο δρόμο χωρίς όμως να εξαφανιστεί κιόλας να δεις όμως που αν φύγει ΤΕΛΕΙΩΣ θα μου λείψει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 18 Αυγούστου 2010 #363 Share 18 Αυγούστου 2010 να δεις όμως που αν φύγει ΤΕΛΕΙΩΣ θα μου λείψει.... hysterical.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
nysis 14 Σεπτεμβρίου 2010 #364 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 πολυ ωραιο το aquascape σου φιλε παιζει να σε αντιγραψω χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 6 Οκτωβρίου 2010 Author #365 Share 6 Οκτωβρίου 2010 (edited) ΠΑΙΔΕΣ καλησπέρα, ξέρει κάποιος τον άνθρακα αυτής της εταιριας η την ΕΤΑΙΡΙΑ??? http://aquariumpharm.com/Products/Product.aspx?ProductID=92 Έγινε επεξεργασία 6 Οκτωβρίου 2010 - kostas disc Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 6 Οκτωβρίου 2010 #366 Share 6 Οκτωβρίου 2010 ΠΑΙΔΕΣ καλησπέρα, ξέρει κάποιος τον άνθρακα αυτής της εταιριας η την ΕΤΑΙΡΙΑ??? http://aquariumpharm.com/Products/Product.aspx?ProductID=92 Γεια σου φιλε μου.Αυτον τον ανθρακα τον χρησιμοποιω απο τοτε που ξεκινησα να ασχολουμαι με το θαλασσινο.Πανε 11 χρονια τωρα.Ειμαι πολλυ ευχαριστημενος.Εγω δεν τον αλλαζω με τιποτα.Απο ποιοτητα;Απλα στην κορυφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 6 Οκτωβρίου 2010 #367 Share 6 Οκτωβρίου 2010 (edited) Είναι ίσως από τους καλύτερους εάν όχι ο καλύτερος άνθρακας της αγοράς Έγινε επεξεργασία 7 Οκτωβρίου 2010 - panosk Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 7 Οκτωβρίου 2010 #368 Share 7 Οκτωβρίου 2010 Που βρισκουμαι τον συγκεκριμένο ανθρακα στην Ελλάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 7 Οκτωβρίου 2010 Author #369 Share 7 Οκτωβρίου 2010 Που βρισκουμαι τον συγκεκριμένο ανθρακα στην Ελλάδα? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=218 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 14 Οκτωβρίου 2010 #370 Share 14 Οκτωβρίου 2010 Κωστα ,τι συσκευασιες εχει ο συγκεκριμενος ανθρακας και τι τιμες στο περιπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 28 Οκτωβρίου 2010 Author #371 Share 28 Οκτωβρίου 2010 Γυρω στα 80 ευρω 3.5λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 23 Νοεμβρίου 2010 #372 Share 23 Νοεμβρίου 2010 απλα εκπληκτικο. μολις μπηκα με τα παπουτσακια της παραλιας μου στον υγρο κοσμο ( μολις εστησα ενα 50αρι γλυκο) και χαζεψα με το ενυδρειο σου. για πες μου κατι ποσο χρονο + χρημα σου καταναλωσε το ριφ σε τετοιο μεγεθος? γιατι κι εγω τα ιδια λιτρα εχω και με τρωει η περιεργεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frakto 24 Νοεμβρίου 2010 #373 Share 24 Νοεμβρίου 2010 Εχει φάει πολύ χρήμα , περισσότερο χρόνο ...και πολυ περισσότερη υπομονή (με το στανίο βεβαια )!!! Υ.Γ. κάποτε ήταν 50 λ ... αυτο που βλέπεις ειναι 120 λ !!! Ας απαντήση ο ίδιος κιόλας ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 24 Νοεμβρίου 2010 #374 Share 24 Νοεμβρίου 2010 βάλε και καμιά καινούργια photo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 24 Νοεμβρίου 2010 Author #375 Share 24 Νοεμβρίου 2010 απλα εκπληκτικο. μολις μπηκα με τα παπουτσακια της παραλιας μου στον υγρο κοσμο ( μολις εστησα ενα 50αρι γλυκο) και χαζεψα με το ενυδρειο σου. για πες μου κατι ποσο χρονο + χρημα σου καταναλωσε το ριφ σε τετοιο μεγεθος? γιατι κι εγω τα ιδια λιτρα εχω και με τρωει η περιεργεια. Καλησπερα ΦΙΛΕ μου και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!οπως ειπε και ο φιλος μου ο fraκto το ενυδρειο διμιουργηθηκε χαρη σε εναν φιλο οπου αν δεν ηταν αυτος δεν το ξεκιναγα ....τωρα εχει φτασει και σε λιτρα 120+50sub αλλα και σε εξοπλισμο εκει που ηθελα η αληθεια ειναι οτι εκτος απο χρηματα θελει υπομονη και ερωτησεις αλλα και διαβασμα,μεσα απο αυτο το βημα καταφερα να εχω "κατι" που γουσταρω..για αυτα που με ρωτας δεν μπορω να σου πω με ακριβεια αλλα νομιζω οτι ειμαι γυρω στα 4 χιλιαρικα ευρωπουλακια....μεταξυ μας βλεπει και η συζυγος!!!1 παντως ξεκινησα απλα παντρεμενος και τωρα εχω 2 παιδακια (φωτο απο το ενυδρειο σε λιγες μερουλες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος