kostas disc 17 Φεβρουαρίου 2011 Author #401 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 ΚΑΤΑΡΧΗΝ σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα καλά σας λόγια!! μια ερωτησουλα εχει βάλει κάποιος την κόκκινη μεσογειακή ΑΝΕΜΩΝΗ??? http://www.marlin.ac.uk/speciesinformation...?speciesID=2359 οποιος την εχει καμια πληροφορία γιατί την είδα και ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 17 Φεβρουαρίου 2011 #402 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Απ' όσο διαβάζω ζουν στον ατλαντικό στις όχθες Αγγλίας/Ιρλανδίας οπότε θέλουν χαμηλότερες θερμοκρασίες και λογικά θα ταλαιπωρηθούν σε τροπικές συνθήκες. Επίσης πολλαπλασιάζονται ταχύτατα. Πιστεύω καλύτερα να τις αποφύγεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 2 Απριλίου 2011 Author #403 Share 2 Απριλίου 2011 ΚΑΛΟ μήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 2 Απριλίου 2011 Author #404 Share 2 Απριλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 3 Απριλίου 2011 #405 Share 3 Απριλίου 2011 Eγω μονο ενα πραγμα εχω να πω γι'αυτο το ενυδρειο....ΜΟΒ!!!! Παντως πολυ ωραιο ενυδρειο πραβο σου κ χαρας το κουραγιο σου με τα σκληρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 3 Απριλίου 2011 Author #406 Share 3 Απριλίου 2011 (edited) Eγω μονο ενα πραγμα εχω να πω γι'αυτο το ενυδρειο....ΜΟΒ!!!! Παντως πολυ ωραιο ενυδρειο πραβο σου κ χαρας το κουραγιο σου με τα σκληρα. η φωτο το αδικεί....το ΚΟΥΡΑΓΙΟ με τα σκληρά δεν το κατάλαβα τι εννοείς??? υ.γ τα lps εχουν κίνηση αλλά τα sps ΟΛΑ τα λεφτά επισης η metal 150watt ειναι 20000kelvin Έγινε επεξεργασία 3 Απριλίου 2011 - kostas disc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 3 Απριλίου 2011 #407 Share 3 Απριλίου 2011 Κ παλι μπραβο σου πολυ καλο ενυδρειο για τα λιτρα του...η ανεμωνη ομως που θα μπει...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 4 Απριλίου 2011 Author #408 Share 4 Απριλίου 2011 Κ παλι μπραβο σου πολυ καλο ενυδρειο για τα λιτρα του...η ανεμωνη ομως που θα μπει...?? στο sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 4 Απριλίου 2011 #409 Share 4 Απριλίου 2011 Κώστα και από μένα ένα μπράβο καθώς το ενυδρείο σου έχει βελτιωθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 4 Απριλίου 2011 Author #410 Share 4 Απριλίου 2011 Κώστα και από μένα ένα μπράβο καθώς το ενυδρείο σου έχει βελτιωθεί. ευχαριστώ φίλε είμαι στην φάση της λεγόμενης "ΡΟΥΤΙΝΑΣ" πλέον,καθώς το ενυδρείο εχει ΩΡΙΜΑΣΕΙ και τεχνολογικά υποστηρίζετε επαρκώς,ένας ριακτορας να σταματήσω και τα ΖΟΥΜΙΑ και ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 5 Ιουλίου 2011 Author #411 Share 5 Ιουλίου 2011 μετα απο 8 μηνες ηρθε η ωρα να αντικαταστησω της λαμπες..1 1WATT AQUALIGHT 20000K 2T5 ATI BLUE PLUS!Για την μεταλου την συνηστω ανεπιφιλακτα τρελα χρωματα και καλη αναπτυξη για της αλλες θα δουμε...ηθελα πιο μπλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιουλίου 2011 #412 Share 5 Ιουλίου 2011 Νομιζω με πιο μπλε θα ηταν υπερβολικος ο τονος,δεδομενου πως τα 20000Κ εχουν κι αυτα μια ψιλοαποχρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 7 Ιουλίου 2011 Author #413 Share 7 Ιουλίου 2011 Νομιζω με πιο μπλε θα ηταν υπερβολικος ο τονος,δεδομενου πως τα 20000Κ εχουν κι αυτα μια ψιλοαποχρωση. εχθες της τοποθετησα..το φασμα ειναι τελειο!!!της συστηνω ανεπυφυλακτα!!τα χρωματα ειναι τελεια και ειδικα η 150 μεταλου ειναι αριστη αφου και αναπτυξη εχω στα sps αλλα και χρωμα και φυσικα 34euro!!εχω δοκιμασει αρκετες και πλεον εδω και 2 χρονια περιπου την εχω καθιερωσει!!οι τ5 παντως ati blue plus ειναι "ανωτερες" απο ati actinic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιουλίου 2011 #414 Share 7 Ιουλίου 2011 εχθες της τοποθετησα..το φασμα ειναι τελειο!!!της συστηνω ανεπυφυλακτα!!τα χρωματα ειναι τελεια και ειδικα η 150 μεταλου ειναι αριστη αφου και αναπτυξη εχω στα sps αλλα και χρωμα και φυσικα 34euro!!εχω δοκιμασει αρκετες και πλεον εδω και 2 χρονια περιπου την εχω καθιερωσει!!οι τ5 παντως ati blue plus ειναι "ανωτερες" απο ati actinic! οι τ5 παντως ati blue plus ειναι "ανωτερες" απο ati actinic! Ανεβασε καμια φωτο Κωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
frakto 12 Ιουλίου 2011 #415 Share 12 Ιουλίου 2011 Ανεβασε καμια φωτο Κωστα +1!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 8 Νοεμβρίου 2011 Author #416 Share 8 Νοεμβρίου 2011 καλημερα σε ολους τους φιλους!!!χαθηκαμε λογο μετακομισης απο την αθηνα στην πανεμορφη πολη της ναυπακτου!!!το ενυδρειο ξεστιθηκε φιλοξενουνται ολα τα ζωντανα στον φιλο μου frakto αλλα το μικροβιο ξαναχτυπα!!!! ερχομαι με νεο trigon 190l με ολα τα παρελκομενα ξανα στο σπιτι τους!!!!!σημερα γινετε το στησιμο με θαλασσινο νερο τον ζωντανο βραχο που ειχα και μολης ειναι οκ απο αμμωνια σιγα σιγα θα γεμισει και παλι ζωηηηηηηηηηηηηηηηη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Νοεμβρίου 2011 #417 Share 8 Νοεμβρίου 2011 Με το καλο να αρχισεις ξανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 8 Νοεμβρίου 2011 Author #418 Share 8 Νοεμβρίου 2011 Με το καλο να αρχισεις ξανα ευχαριστω στρατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 8 Νοεμβρίου 2011 #419 Share 8 Νοεμβρίου 2011 Να ευχηθώ και εγώ με το καλό και περιμένουμε φώτο. Σίγουρα θα γίνει καλύτερο από το προηγούμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 12 Νοεμβρίου 2011 Author #420 Share 12 Νοεμβρίου 2011 το ξεκινημα εγινε!!! καθαριστηκε η αμμος (βρασιμο,στεγνωμα στον ηλιο) και πηγα σε μερος οπου η θαλλασα ειναι απιστευτα καθαρη και μη προσβασιμη σε ανθρωπο μακρια απο ανθρωπους με θεα το ιονιο!!!!και μαζεψα μπετονακια !!!!το γεμισα εξολοκληρου με αυτο και εφτιαξα απλως την αλατοτητα (ηταν 1030)...σκεφτομαι να δοκιμασω και εγω μια και η θαλασσα ειναι πολλη διπλα μου τωρα!!!(ζω ναυπακτο πλεων).μια φωτο για αρχη να σημειωσω οτι το ενυδρειο απο lido 120 εγινε tgigon190!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Νοεμβρίου 2011 #421 Share 12 Νοεμβρίου 2011 το ξεκινημα εγινε!!! καθαριστηκε η αμμος (βρασιμο,στεγνωμα στον ηλιο) και πηγα σε μερος οπου η θαλλασα ειναι απιστευτα καθαρη και μη προσβασιμη σε ανθρωπο μακρια απο ανθρωπους με θεα το ιονιο!!!!και μαζεψα μπετονακια !!!!το γεμισα εξολοκληρου με αυτο και εφτιαξα απλως την αλατοτητα (ηταν 1030)...σκεφτομαι να δοκιμασω και εγω μια και η θαλασσα ειναι πολλη διπλα μου τωρα!!!(ζω ναυπακτο πλεων).μια φωτο για αρχη να σημειωσω οτι το ενυδρειο απο lido 120 εγινε tgigon190!! Μήπως από εδώ και στο εξής πρέπει να αλλάξεις κατηγορία προς τα πάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 13 Νοεμβρίου 2011 Author #422 Share 13 Νοεμβρίου 2011 Μήπως από εδώ και στο εξής πρέπει να αλλάξεις κατηγορία προς τα πάνω; καλημερα φιλε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 13 Νοεμβρίου 2011 #423 Share 13 Νοεμβρίου 2011 Εγώ θα έβαζα και μια UV σε νερό απο θάλασσα.Δεν ξέρεις τι μπορεί να βάλεις μέσα και μετα να κλαίς τα κοράλια σου.Εκτός και αν σχεδιάζεις μια πιο μεσογειακή φάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 14 Νοεμβρίου 2011 Author #424 Share 14 Νοεμβρίου 2011 Εγώ θα έβαζα και μια UV σε νερό απο θάλασσα.Δεν ξέρεις τι μπορεί να βάλεις μέσα και μετα να κλαίς τα κοράλια σου.Εκτός και αν σχεδιάζεις μια πιο μεσογειακή φάση. αν αντεξουν το κυκλο της αμμωνιας τοτε χαλαλι!!!απο sps μονο monti πλεον και 1 clam...λεφτα μπορει να υπαρχουν αλλα σιγουρα δεν τα εχω εγω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 4 Μαρτίου 2012 Author #425 Share 4 Μαρτίου 2012 καλημερα παιδια μετα απο καιρο.το reef τρεχει αλλα σαφως με λιγοτερους κατοικους λογο της μεταφορας και ελειψη χρονου καποια απο τα ομορφα ζωντανα πηγαν να συναντησουν τον ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ.....εχω μεινει με καποια "μ****α" και απο sps turbinaria,fungia.....σκεφτομαι στο εξης να το τιγκαρο μ****α.......εχετε καμοια ιδεα αν εδω που ειμαι (ναυπακτο) ειναι κανα σοβαρο καταστημα η καποιος συνχομπιτης??? ειναι πολλη πισω εδω απο τετοια παραγματα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος