NAVY 1 Ιανουαρίου 2009 #201 Share 1 Ιανουαρίου 2009 κανένα πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 2 Ιανουαρίου 2009 Author #202 Share 2 Ιανουαρίου 2009 κανένα πρόβλημα... ευχαριστω θα ψαξω να βρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 2 Μαρτίου 2009 Author #203 Share 2 Μαρτίου 2009 καλησπέρα μετά απο καιρό παλι εδώ για μια ερωτησουλα!!!!απόκτησα ενα mandarin fish το οποιο παντα μου αρεσε αλλα γνωρίζοντας οτι θελει αρκετα κοππιποδα και τετοιους οργανισμους γενικα να ρωτησω αν και υπαρχουν στο ενυδρειο μου αρκετα κοππιποδα αν μπορουν να συντηρήσουν ενα τετοιο ψαρι και αν μπορει να δεχτει αλλη τροφη εκτος απο αυτη.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 2 Μαρτίου 2009 #204 Share 2 Μαρτίου 2009 καλησπέρα μετά απο καιρό παλι εδώ για μια ερωτησουλα!!!!απόκτησα ενα mandarin fish το οποιο παντα μου αρεσε αλλα γνωρίζοντας οτι θελει αρκετα κοππιποδα και τετοιους οργανισμους γενικα να ρωτησω αν και υπαρχουν στο ενυδρειο μου αρκετα κοππιποδα αν μπορουν να συντηρήσουν ενα τετοιο ψαρι και αν μπορει να δεχτει αλλη τροφη εκτος απο αυτη.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προκαταβολικα Εγω ειχα μανταρινο για ενα χρονο κ τον ταιζα κατεψηγμενα αρτεμια κ ετρωγε κ κοπιποδα απο τον βραχο.Το παν ειναι ναπεφτει φαι εκει που ειναι κ να ειναι κλειστη η κυκλοφορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 2 Μαρτίου 2009 #205 Share 2 Μαρτίου 2009 καλησπέρα μετά απο καιρό παλι εδώ για μια ερωτησουλα!!!!απόκτησα ενα mandarin fish το οποιο παντα μου αρεσε αλλα γνωρίζοντας οτι θελει αρκετα κοππιποδα και τετοιους οργανισμους γενικα να ρωτησω αν και υπαρχουν στο ενυδρειο μου αρκετα κοππιποδα αν μπορουν να συντηρήσουν ενα τετοιο ψαρι και αν μπορει να δεχτει αλλη τροφη εκτος απο αυτη.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προκαταβολικα Κωστή καλησπέρα , Αν έχεις πολλά κοπιποδα μια χαρά θα είναι το μανταρινάκι σου , αρκεί να μην έχεις κανένα ανταγωνιστή στο φαγητό π,χ six line άλλες τροφές που μπορεί να δεχτεί είναι αρτεμια και Cyclops. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Μαρτίου 2009 #206 Share 2 Μαρτίου 2009 Κωστή καλησπέρα , Αν έχεις πολλά κοπιποδα μια χαρά θα είναι το μανταρινάκι σου , αρκεί να μην έχεις κανένα ανταγωνιστή στο φαγητό π,χ six line άλλες τροφές που μπορεί να δεχτεί είναι αρτεμια και Cyclops. Εχω ακουσει κι εγω οτι μπορει να δεχτουν τροφη,δεν το εχω δει ομως.Γι'αυτο επιφυλασομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 2 Μαρτίου 2009 Author #207 Share 2 Μαρτίου 2009 ευχαριστώ πολλή παιδιά για την αμμεση ανταπόκριση Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 9 Μαίου 2009 Author #208 Share 9 Μαίου 2009 2 μηνες εχουνε περασει και ο μανταρινος super!!!ταιζω με shrimp ocean nutrition φυσικα και ολα καλα!!σας παρουσιαζω και μια οχι και τοσο καλη φωτο απο αποψη αναλυσης με την προσθηκη 1 xenia και 2 κιλα βραχο επιπλεων!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 10 Μαίου 2009 #209 Share 10 Μαίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 11 Μαίου 2009 Author #210 Share 11 Μαίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billiou 12 Μαίου 2009 #211 Share 12 Μαίου 2009 Συγχαρητήρια κ από μένα για το όμορφο ενυδρείο σου. Το κοράλλι που είναι μέσα ο ένας clown τι είδος ειναι, είναι σαρκόφυτο ή ανεμώνη? Ανήκει στα reef safe? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 21 Μαίου 2009 Author #212 Share 21 Μαίου 2009 Συγχαρητήρια κ από μένα για το όμορφο ενυδρείο σου. Το κοράλλι που είναι μέσα ο ένας clown τι είδος ειναι, είναι σαρκόφυτο ή ανεμώνη? Ανήκει στα reef safe? Ευχαριστώ. Toadstool Leather Coral μαλακο κοραλι ειναι και το ψαρακι ειναι percula.ευχαριστω για τα καλα σου λογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 21 Μαίου 2009 Author #213 Share 21 Μαίου 2009 οταν γιορτάζεις εχει και τα καλα του!!!!!!στην μέση το δωρακι απο την συζυγο!!!Montipora aequituberculata Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 21 Μαίου 2009 #214 Share 21 Μαίου 2009 οταν γιορτάζεις εχει και τα καλα του!!!!!!στην μέση το δωρακι απο την συζυγο!!!Montipora aequituberculata χρονια πολλα και καλοριζικη η νεα σου μοντι κωστα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 21 Μαίου 2009 Author #215 Share 21 Μαίου 2009 χρονια πολλα και καλοριζικη η νεα σου μοντι κωστα...... ευχαριστω φιλε να εισαι καλα θα τα πουμε συντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 15 Ιουνίου 2009 Author #216 Share 15 Ιουνίου 2009 πριν απο λίγες μέρες έγινε ένας "πόλεμος"στο ενυδρείο αφού έπεφταν τα παντα τελικά έγινε υποχρεωτικά ξαναστησιμο και αφού ειχα και μια βλάβη στην αντλία του skimmer όλα ξαναπαίρνουν τον δρόμο τους...... υ.γ σταθη ευχαριστώ για το κουράγιο που μου έδωσες ήμουν έτοιμος να σταματήσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frakto 15 Ιουνίου 2009 #217 Share 15 Ιουνίου 2009 πριν απο λίγες μέρες έγινε ένας "πόλεμος"στο ενυδρείο αφού έπεφταν τα παντα τελικά έγινε υποχρεωτικά ξαναστησιμο και αφού ειχα και μια βλάβη στην αντλία του skimmer όλα ξαναπαίρνουν τον δρόμο τους...... υ.γ σταθη ευχαριστώ για το κουράγιο που μου έδωσες ήμουν έτοιμος να σταματήσω... Εύγε !!!! Από ότι καταλαβαίνω .... σου ήρθε το adsl !!!! Απλα μας αρέσουν ... επειδή μας ταλαιπωρούν ...!!! Ποτε δεν κατάλαβα γιατί λένε οτι τα ενυδρεία σε χαλαρώνουν !!!! Να ρωτήσουν εμένα !!! Εγώ συνέχεια ,όταν κοιτάω το ενυδρείο ... σκέπτομαι να το σκαλίσω !!! Μα για αυτό κάναμε θαλασσινά ενυδρεία ... για να έχουμε φουρτούνες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 16 Ιουνίου 2009 Author #218 Share 16 Ιουνίου 2009 καλημερα!να ρωτησω......εχω ενα Bubble Coral, White (Plerogyra sinuosa) και ταιζω μια φορα την εβδομαδα με tropic marin pro-coral zooton + pro-coral reef snow ειναι ενταξει η θελει και τιποτα αλλο????ενα brain που εχω ταιζω και με κατεψυγμενη αρτεμια..μηπως θελει και αυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 17 Ιουνίου 2009 Author #219 Share 17 Ιουνίου 2009 καλημερα!να ρωτησω......εχω ενα Bubble Coral, White (Plerogyra sinuosa) και ταιζω μια φορα την εβδομαδα με tropic marin pro-coral zooton + pro-coral reef snow ειναι ενταξει η θελει και τιποτα αλλο????ενα brain που εχω ταιζω και με κατεψυγμενη αρτεμια..μηπως θελει και αυτο??? καποιος να συμβουλευτώ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 17 Ιουνίου 2009 #220 Share 17 Ιουνίου 2009 καλημερα!να ρωτησω......εχω ενα Bubble Coral, White(Plerogyra sinuosa) και ταιζω μια φορα την εβδομαδα με tropic marin pro-coral zooton + pro-coral reef snow ειναι ενταξει η θελει και τιποτα αλλο????ενα brain που εχω ταιζω και με κατεψυγμενη αρτεμια..μηπως θελει και αυτο??? θα την φάει δεν θα πει όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 17 Ιουνίου 2009 Author #221 Share 17 Ιουνίου 2009 πως???οταν εχει φουσκες προφανως οχι...στο σκοταδι ????πως???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 17 Ιουνίου 2009 #222 Share 17 Ιουνίου 2009 κλείνεις τους κυκλοφορητές και με μια σύριγγα ( χωρίς την βελόνα ) ταίζεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 17 Ιουνίου 2009 Author #223 Share 17 Ιουνίου 2009 κλείνεις τους κυκλοφορητές και με μια σύριγγα ( χωρίς την βελόνα ) ταίζεις..... ευχαριστω θα προσπαθησω σημερα!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 17 Ιουνίου 2009 Author #224 Share 17 Ιουνίου 2009 να ρωτησω και κατι ακομα...μου βγηκε μια κοκκινηλα σαν κυανοβακτηριο μοιαζει αλλα δεν ξερω μπορειτε να μου πειτε τι ειναι???οι τιμες ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα και ξαφνικα εμφανιστηκε αυτο!!!!!!!το μονο καλο ειναι οτι επνηξε εως τελους την bryobsis που με ταλαιπωρουσε!!!!!αναμενω με λαχταρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 17 Ιουνίου 2009 #225 Share 17 Ιουνίου 2009 κλείνεις τους κυκλοφορητές και με μια σύριγγα ( χωρίς την βελόνα ) ταίζεις..... ευχαριστω θα προσπαθησω σημερα!!!!!!!! εγω παλι κωστη την ταιζο με ανοιχτους τους κυκλοφοριτες,στους υφαλους δεν νομιζο να σταματανε τα ρευματα οταν τρεφοντε τα κοραλια, (και μιλαμε για τρελη ροη 3500λιτρα σε 100 λιτρα ενυδρειο) και την ταιζω με μικρα κομματακια γαριδας αναμεσα στις φουσκες της Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος