delta66 12 Μαρτίου 2008 #1 Share 12 Μαρτίου 2008 (edited) Εχω εχω ενα Rio180 καλα φυτεμενο και εχω βγαλει το εσωτερικο φιλτρο. Για φιλτρανση χρησιμοποιω το Eheim 2026. Ποια ειναι η σωστοτερη τοποθετηση των σωληνων εισαγωγης και εξαγωγης μεσα στο ενυδρειο ωστε να επιτυγχανεται η καλυτερη κυκλοφορια του νερου. Έγινε επεξεργασία 12 Μαρτίου 2008 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 12 Μαρτίου 2008 #2 Share 12 Μαρτίου 2008 Οι περισσότεροι υποστηρίζουν οτί πρέπει η είσοδος να είναι μακριά από την έξοδο, προσωπικά τους 2 σωλήνες στα fluval που έχω τους βάζω δίπλα-δίπλα στην μία άκρη του ενυδρείου αλλά την είσοδο χαμηλά και την έξοδο ψηλά να στοχεύει αντίθετα από την είσοδο, στο ανοικτό μέρος του ενυδρείου. Έτσι η είσοδος δεν παίρνει το φρέσκο νερό της εξόδου κατ'ευθείαν πίσω στο φίλτρο και ταυτόχρονα υποστηρίζει την κυκλοφορία στο "νεκρό" σημείο πίσω από την έξοδο, επίσης έτσι κρύβονται ευκολότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 12 Μαρτίου 2008 #3 Share 12 Μαρτίου 2008 περα του οτι κρυβονται καλυτερα τι αλλο πλεονεκτημα εχει αυτο που προτεινεις; δεν καταλαβαινω γιατι να μην μπουνε αντικριστα στις δυο μεριες του ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 12 Μαρτίου 2008 #4 Share 12 Μαρτίου 2008 Έγω το ένα το έχω όπως το έχει ο Γιώργος και το άλλο αντικριστά, και με τα δυο δεν έχω προβλήματα. Ελπίζω να σε μπέρδεψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος