Ronnie21 12 Μαρτίου 2008 #1 Share 12 Μαρτίου 2008 Υπάρχει αυτό το ανταλλακτικό http://www.aquadiskont.com/shop/prod...oducts_id/1580 σε κάποιο από τα εγχώρια καταστήματα (κατά προτίμηση της Θεσσαλονίκης) ή θα πρέπει να το κάνω παραγγελία από το εξωτερικό; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 12 Μαρτίου 2008 #2 Share 12 Μαρτίου 2008 Γιατί εχω την εντύπωση ότι το "ανταλλακτικό" που ψαχνεις ειναι απλά σακουλάκια με μαγιά και ίσως λίγη σοδα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie21 12 Μαρτίου 2008 Author #3 Share 12 Μαρτίου 2008 Επειδή πραγματικά είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με φυτά και την "ανθράκωσή" τους είπα να ποστάρω για καλό και για κακό. Αγόρασα από ένα φίλο ένα ενυδρείο και μαζί μου έδωσε δώρο τα φυτά του (που δεν ήξερε τι είναι - επομένως ούτε εγώ...) και αυτόν τον carbonator. Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω απλά μαγιά και σόδα, μπορεί κάποιος να μου πει αναλογίες κτλ; Ευχαριστώ zorba. Αν δουλέψει έτσι θα γλυτώσω και μερικά €€ το μήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος