piramaniac 10 Μαρτίου 2008 #1 Share 10 Μαρτίου 2008 καλυσπερα σε ολους........... μια ερωτηση θελω να κανω μπορει και να ειναι χαζη!!! το πιρανχας που εχω (3 μηνες) εδω και 20 ημερες ,που και που παει στο χαλικι και χτυπαει με δυναμη την ουρα του κατω. σημαινει κατι αυτο??? η ασχετο!! αν ειναι κατι help me.. thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 11 Μαρτίου 2008 #2 Share 11 Μαρτίου 2008 χτυπαει σαν να ξυνεται ή κατι αλλο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 11 Μαρτίου 2008 #3 Share 11 Μαρτίου 2008 να προσθεσω μαζι με την ερωτηση του antoni t83 να μας πεις παραπανω για το ενυδρειο για να σου απαντησουμε με σιγουρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac 11 Μαρτίου 2008 Author #4 Share 11 Μαρτίου 2008 ειναι σαν να θελει να ξυστει στο πλαει πολλυ αποτομα!!!! π.χ εικει που παει γρηγορα κ ολλα καλα κοβει ταχυτητα και το κανει.... εχω ενυδρειο 60λτρ αλλα θα παρω σε ενα μηνα 300-400 λτρ και θα παρω κ αλλα 3 να τα κανω 4. τι λετε? thanks που με βοηθατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 11 Μαρτίου 2008 #5 Share 11 Μαρτίου 2008 δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αλλα υποπτευομαι πως η ευτυχως προσωρινη ελειψη χωρου του προκαλει στρεςς.ποσα εκ. ειναι αληθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac 11 Μαρτίου 2008 Author #6 Share 11 Μαρτίου 2008 ειναι περιπου 10-12εκ μακαρι να ειναι ελειψη χωρου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 11 Μαρτίου 2008 #7 Share 11 Μαρτίου 2008 η ελειψη χωρου πρεπει να ειναι γιατι 3*12 εκ πιρανχα ειναι πολυ στρεσαριστικο για αυτα αλλα και επικυνδινο σε τοσα λιτρα.φροντισε να παρεις το καινουργιο ενυδρειο οσο πιο γρηγορα δυνατον,περιμενε ομως και μια απαντηση απο πιο εμπειρους(husky??)και βλεπουμε! καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 11 Μαρτίου 2008 #8 Share 11 Μαρτίου 2008 Αυτή η κίνηση, κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται από ενόχληση του ψαριού ή σε σπάνια περίπτωση προσπάθεια δημιουργίας φωλιάς για αναπαραγωγή, πράγμα που δέν νομίζω να ισχύει στην περίπτωσή σου,δεδομένου του αριθμού των ψαριών (1) αλλά των λίγων λίτρων... Παρακολούθησε το τις επόμενες ημέρες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac 11 Μαρτίου 2008 Author #9 Share 11 Μαρτίου 2008 θα σας ενημερωσω οταν δω κατι περιεργο thank για ολλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mille 14 Μαρτίου 2008 #10 Share 14 Μαρτίου 2008 Αυτη την κινηση κανουν τα αρσενικα μου οταν ετοιμαζουν την φωλια τους για να γεννησουν. Το κανουν μαλλον για να κρατησουν το χαλικι καθαρο. Τωρα θα μου πειτε οτι ειναι μονο του μαλλον ειναι καλος νοικοκυρης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac 14 Μαρτίου 2008 Author #11 Share 14 Μαρτίου 2008 μακαρι να ειναι ετσι φιλε μου mille... παντως εγω σε ευχαριτω πολλυ για την βοηθεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος