Δίας 7 Μαρτίου 2008 #1 Share 7 Μαρτίου 2008 φιλε Nidal η ιδεα σου για το moonlight.ριξε μια ματια και πες μου....και καποια απο τα ψαρακια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 7 Μαρτίου 2008 #2 Share 7 Μαρτίου 2008 Δεν μας λεσ και εμας την ιδεα του Νινταλ να καταλαβουμε τι πρεπει να δουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαρτίου 2008 Author #3 Share 7 Μαρτίου 2008 Δεν μας λεσ και εμας την ιδεα του Νινταλ να καταλαβουμε τι πρεπει να δουμε? Ηταν απλα μια προταση για κατασκευη moonlight.Πως φαινεται στις φωτογραφιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 8 Μαρτίου 2008 #4 Share 8 Μαρτίου 2008 Πολύ ωραίο φαίνεται! Πρόκειται για...μυστική πατέντα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 8 Μαρτίου 2008 #5 Share 8 Μαρτίου 2008 (edited) πολυ ομορφο,αλλα θα μας πεις καποιο μυστικο? Έγινε επεξεργασία 8 Μαρτίου 2008 - venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 8 Μαρτίου 2008 #6 Share 8 Μαρτίου 2008 μια πολυ καλη πατεντα http://www.greekdiscus.com/test2000/showthread.php?t=554 και οχι μυστικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 8 Μαρτίου 2008 #7 Share 8 Μαρτίου 2008 γιατι οχι και αυτο? http://www.marinedepot.com/IMD/air_pumps_h...water_large.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Μαρτίου 2008 Author #8 Share 8 Μαρτίου 2008 Πολύ ωραίο φαίνεται! Πρόκειται για...μυστική πατέντα??? δυο λαμπες απο υπολογιστη,αυτες που μπαινουν στο πλαινο διαφανο καπακι συνδεδεμενες με ενα τρoφοδοτικο 12V+ενας χρονοδιακοπτης.Θελω μονο να ξερω αν φαινεται ομορφο η οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Μαρτίου 2008 Author #9 Share 8 Μαρτίου 2008 μια πολυ καλη πατεντα http://www.greekdiscus.com/test2000/showthread.php?t=554 και οχι μυστικη και φιλε μου καλε εγω δεν μιλησα για κανενα μυστικο.προσπαθω να μαθαινω και επεξεργαζομαι ιδεες.ηταν κατι που δοκιμασα και ζητησα γνωμη χωρις να κανω τον πονηρο η να ειρωνευτω κανεναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 8 Μαρτίου 2008 #10 Share 8 Μαρτίου 2008 (edited) και φιλε μου καλε εγω δεν μιλησα για κανενα μυστικο.προσπαθω να μαθαινω και επεξεργαζομαι ιδεες.ηταν κατι που δοκιμασα και ζητησα γνωμη χωρις να κανω τον πονηρο η να ειρωνευτω κανεναν Έγινε επεξεργασία 8 Μαρτίου 2008 - yiapasdiscus Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 9 Μαρτίου 2008 #11 Share 9 Μαρτίου 2008 Ειρηνη υμην!!!! Αγορινα μου τελικα δειχνει πολυ καλο!!! Αν θελεις να αυξομειωνεις την ενταση του φωτισμου παιξε με τα βολτ του μετασχηματιστη!!! Απο εκει και περα αν και ξερεις οτι οτι εχει ph πανω απο 5,5 δεν με τρελαινει, ομολογω οτι το ενυδρειο σου ειναι υπεροχο!!!! Μπραβο Στρατη Οι υπολοιποι μην αρπαζεστε και πειτε καμια γνωμη. Αλλωστε ο φιλος μας τωρα εκανε εγγραφη και ακομα μαθαινει το φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 9 Μαρτίου 2008 #12 Share 9 Μαρτίου 2008 Πολύ καλο μου φαινεται Dias ! Ενδιαφερων πατεντα και καλη δουλεια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Μαρτίου 2008 Author #13 Share 9 Μαρτίου 2008 Ειρηνη υμην!!!! Αγορινα μου τελικα δειχνει πολυ καλο!!! Αν θελεις να αυξομειωνεις την ενταση του φωτισμου παιξε με τα βολτ του μετασχηματιστη!!! Απο εκει και περα αν και ξερεις οτι οτι εχει ph πανω απο 5,5 δεν με τρελαινει, ομολογω οτι το ενυδρειο σου ειναι υπεροχο!!!! Μπραβο Στρατη Οι υπολοιποι μην αρπαζεστε και πειτε καμια γνωμη. Αλλωστε ο φιλος μας τωρα εκανε εγγραφη και ακομα μαθαινει το φορουμ. Γεια σου ρε φιλε.Ειχες ανυπομονησια για κατι.....εγινε τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 10 Μαρτίου 2008 #14 Share 10 Μαρτίου 2008 Ηρθανε Για τους υπολοιπους να ενημερωσω οτι μιλαμε για δισκους Alenquer Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 10 Μαρτίου 2008 #15 Share 10 Μαρτίου 2008 Ε καλα οχι οτι και οτι Alenquer .Αντε σε βλεπω να μην ξεκολας απο το ενυδρειο.Να χαιρεσαι τα κουκλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamos 10 Μαρτίου 2008 #16 Share 10 Μαρτίου 2008 Πολύ καλή πατέντα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 10 Μαρτίου 2008 #17 Share 10 Μαρτίου 2008 πολυ καλη πατεντα,και για οσους δεν ξερουν τους συγκεκριμενους δισκους...ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 11 Μαρτίου 2008 #18 Share 11 Μαρτίου 2008 πολυ καλη πατεντα,και για οσους δεν ξερουν τους συγκεκριμενους δισκους...ΕΔΩ Γι'αυτους μιλαμε: http://www.amazon-exotic-import.de/Galleri...er_Curipera.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Μαρτίου 2008 Author #19 Share 11 Μαρτίου 2008 Φιλαρακι...εργαλεια πρωτης ταξης.Κι οτι θα σου εστελνα μυνημα να ανεβασεις φωτο.ΕΥΓΕ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 12 Μαρτίου 2008 #20 Share 12 Μαρτίου 2008 Γι'αυτους μιλαμε: http://www.amazon-exotic-import.de/Galleri...er_Curipera.htm λαθος λινκ πρεπει να εδωσα αλλα για αυτα εχω να πω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος