Vega 7 Μαρτίου 2008 #1 Share 7 Μαρτίου 2008 Γεια σας Χτες έφαγα πολύ ξύλο… καθώς έφτιαχνα κάποια βραχάκια από το θαλασσινό ενυδρείο. Ορμάει πάνω στο χέρι μου.. τι κουτουλιές, τι τσιμπιές τι σπρωξιές και όλα αυτά με τον γνωστό ήχο που παράγει (μάλλον με τα σαγόνια του) το Damsel Domino. Το μαύρο διαολάκι που έχω. Την επόμενη φορά θα βουτήξω με σκάφανδρο !!! Δηλαδή αν είχα καμιά δεκαριά μέσα, τύφλα να έχουν τα Πιράνχας !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 7 Μαρτίου 2008 #2 Share 7 Μαρτίου 2008 !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie21 11 Μαρτίου 2008 #3 Share 11 Μαρτίου 2008 Πρώτη φορά "ακούω" ψάρι σε ενυδρείο να επιτίθεται!!!! Να σου είναι καλά πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vega 11 Μαρτίου 2008 Author #4 Share 11 Μαρτίου 2008 Να όμως που συμβαίνει, το είχα ακούσει κάπου αλλά δεν είχα ο ίδιος την εμπειρία. Φαίνεται έχει πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση της ιδιοκτησίας !!! Την επόμενη φορά που θα κάνω διακοσμητικές παρεμβάσεις στο ενυδρείο μου θα βάλω και την κάμερα να καταγράφει το γεγονός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie21 11 Μαρτίου 2008 #5 Share 11 Μαρτίου 2008 Την επόμενη φορά που θα κάνω διακοσμητικές παρεμβάσεις στο ενυδρείο μου [...] Ρίξε του λίγο κονιάκ να ηρεμήσει πρώτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος