babinio 6 Μαρτίου 2008 #1 Share 6 Μαρτίου 2008 μπορει να μου πει καποιος πως λεγεται αυτος ο pleco και ποσο μεγαλος μπορει να γινει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 6 Μαρτίου 2008 #2 Share 6 Μαρτίου 2008 Δε φαίνεται!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 7 Μαρτίου 2008 Author #3 Share 7 Μαρτίου 2008 πιστευω τωρα να φανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 7 Μαρτίου 2008 Author #4 Share 7 Μαρτίου 2008 παλι δεν φαινεται.θα ξαναπροσπαθησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 7 Μαρτίου 2008 #5 Share 7 Μαρτίου 2008 Πολυ θολη φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 7 Μαρτίου 2008 #6 Share 7 Μαρτίου 2008 Μίκρυνε τη φωτογραφία σε διάσταση περίπου 800Χ600, προτού την προσθέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 10 Μαρτίου 2008 Author #7 Share 10 Μαρτίου 2008 για να δουμε τωρα αν φανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 10 Μαρτίου 2008 #8 Share 10 Μαρτίου 2008 Ειναι γλιφτης ! Αλλα παλι δεν ειναι καλη φοτο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 10 Μαρτίου 2008 #9 Share 10 Μαρτίου 2008 ίδιο γλιφτη έχω και εγώ!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 10 Μαρτίου 2008 Author #10 Share 10 Μαρτίου 2008 ίδιο γλιφτη έχω και εγώ!!!!!!! ξερεις αν γινεται πολυ μεγαλος ή οχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 10 Μαρτίου 2008 #11 Share 10 Μαρτίου 2008 γίνετε απο 20εκ.-30εκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 18 Μαρτίου 2008 Author #12 Share 18 Μαρτίου 2008 ξερεις φιλε BAKIS αν γινεται επιθετικος με τ αλλα ψαρια οταν μεγαλωσει κι αλλο(ο δικος μου ειναι τωρα 5cm) και τον βλεπω να την ψιλοπεφτει στ αλλα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 19 Μαρτίου 2008 #13 Share 19 Μαρτίου 2008 1. ΔΕΝ ειναι πλακοστομο,και να ηταν δεν τους λεμε γλυφτες 2.ειναι sae που παει να πει siamese algea eater 3.δεν φτανει πουθενα κοντα στα 30 εκ. 4. ειναι πολυ επιθετικο το δικο σου ειδος(υπαρχουν διαφορα ειδη) απο δικη μου εμπειρια γιατι μετα τα 7 εκ περιπου,σταματαει να τρωει αλγη και μπορει να προσκολειθη πανω σε αλλα ψαρια προκαλωντας μεγαλη ζημια(το επαθα με σκαλαρια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 19 Μαρτίου 2008 #14 Share 19 Μαρτίου 2008 1. ΔΕΝ ειναι πλακοστομο,και να ηταν δεν τους λεμε γλυφτες 2.ειναι sae που παει να πει siamese algea eater 3.δεν φτανει πουθενα κοντα στα 30 εκ. 4. ειναι πολυ επιθετικο το δικο σου ειδος(υπαρχουν διαφορα ειδη) απο δικη μου εμπειρια γιατι μετα τα 7 εκ περιπου,σταματαει να τρωει αλγη και μπορει να προσκολειθη πανω σε αλλα ψαρια προκαλωντας μεγαλη ζημια(το επαθα με σκαλαρια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonia 18 Νοεμβρίου 2008 #15 Share 18 Νοεμβρίου 2008 Το SAE δεν ειναι επιθετικο. Το CAE (Chinese alge eater ) ειναι επιθετικο και επικινδυνο. Μοιαζουν πολυ αλλα στο SAE η γραμμη στο κεντρο ειναι ευθεια ενω στο CAE sσε διαφορες παραλλαγες με σχεδια, ΄σπασμενα' σημεια κλπ. Αν δεις κανονικο sae (π.χ. σε ενα καλο pet shop) θα καταλαβεις αμεσως τη διαφορα. πολλες πληροφοριες θα βρεις και στο internet. παλια ειχα βρει ενα ολοκληρο επιστημονικο αρθρο στο ιντερνετ με σχεδια κλπ. αν θες να το ξααναβρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 18 Νοεμβρίου 2008 #16 Share 18 Νοεμβρίου 2008 Το συγκεκριμένο είναι Chinese algae eater (CAE). Όταν είναι μικρό είναι κοπαδόψαρο (κατά κάποιο τρόπο) αλλά μεγαλώσει γίνεται επιθετικό και είναι επικίνδυνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 18 Νοεμβρίου 2008 #17 Share 18 Νοεμβρίου 2008 (edited) Τετοιο ειναι?? SAE fish: Έγινε επεξεργασία 18 Νοεμβρίου 2008 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 18 Νοεμβρίου 2008 #18 Share 18 Νοεμβρίου 2008 Εγω ειχα εναν τετοιο και μου ηταν πολυ μα πολυ επιθετικος................... Να φανταστειται τον ειχα για 2 μηνες στο ενυδρειο με τις αφρικανες λογω αναγκης και κυνηγιωταν με το κυριαρχο αρσενικο ... Μεγαλες μαχες....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος