spirosk 6 Μαρτίου 2008 #1 Share 6 Μαρτίου 2008 Είμαι ευτυχής που σας ανακάλυψα... και σας αξίζουν συγχαρητήρια για το forum.Είμαι κι εγώ ένα φιλόζωο ον που ασχολούμε με αυτα επί 30 συναπτά έτη...σκυλάκια...γατούλες (κάποτε υπήρχαν κύκνοι και φασιανοί...)χαμστεράκια...Πριν μερικούς μήνες κόλλησα το μικρόβιο του ακουαρίστα....και κατέληξα να έχω 3 ενυδρεία 120 λ,80 λ, 20 λ με πλατάκια και γκαπάκια,χρυσόψαρα και μονομάχο....Εχω αποκτήσει σε μεγάλο βαθμό ψυχασθένεια με τα ψαράκια που ετοιμάζω να στήσω ενυδρείο τοίχου τύπου πλάσμα 4χ4!!!!!!Φυσικά ολα υπο μια προυπόθεση να συμβιώνουν μαζί μου ευτυχισμένα ώστε να είμαι κι εγώ....με γνώμονα την ανεση τους την ψυχική τους γαλήνη και υγεία...Ελπίζω σε αυτήν μου την προσπάθεια ότι θα βρώ συμπαραστάτες και βοήθεια στο forum για να πετύχω το σκοπό αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 6 Μαρτίου 2008 #2 Share 6 Μαρτίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 6 Μαρτίου 2008 #3 Share 6 Μαρτίου 2008 Καλως ηρθες !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos gwgw 6 Μαρτίου 2008 #4 Share 6 Μαρτίου 2008 στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 6 Μαρτίου 2008 #5 Share 6 Μαρτίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 6 Μαρτίου 2008 #6 Share 6 Μαρτίου 2008 καλωσόρισες στο aquazone ! τι εννοείς λέγοντας <τύπου πλάσμα 4Χ4 ?> καλή συνέχεια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Δ 6 Μαρτίου 2008 #7 Share 6 Μαρτίου 2008 Είμαι ευτυχής που σας ανακάλυψα... και σας αξίζουν συγχαρητήρια για το forum.Είμαι κι εγώ ένα φιλόζωο ον που ασχολούμε με αυτα επί 30 συναπτά έτη...σκυλάκια...γατούλες (κάποτε υπήρχαν κύκνοι και φασιανοί...)χαμστεράκια...Πριν μερικούς μήνες κόλλησα το μικρόβιο του ακουαρίστα....και κατέληξα να έχω 3 ενυδρεία 120 λ,80 λ, 20 λ με πλατάκια και γκαπάκια,χρυσόψαρα και μονομάχο....Εχω αποκτήσει σε μεγάλο βαθμό ψυχασθένεια με τα ψαράκια που ετοιμάζω να στήσω ενυδρείο τοίχου τύπου πλάσμα 4χ4!!!!!!Φυσικά ολα υπο μια προυπόθεση να συμβιώνουν μαζί μου ευτυχισμένα ώστε να είμαι κι εγώ....με γνώμονα την ανεση τους την ψυχική τους γαλήνη και υγεία...Ελπίζω σε αυτήν μου την προσπάθεια ότι θα βρώ συμπαραστάτες και βοήθεια στο forum για να πετύχω το σκοπό αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 6 Μαρτίου 2008 #8 Share 6 Μαρτίου 2008 Καλός ήρθες στην παρέα και από μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 7 Μαρτίου 2008 #9 Share 7 Μαρτίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 7 Μαρτίου 2008 #10 Share 7 Μαρτίου 2008 Καλώς όρισες στο forum μας!! Εύχομαι καλή επιτυχία στην ενυδρειακή κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 7 Μαρτίου 2008 #11 Share 7 Μαρτίου 2008 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 7 Μαρτίου 2008 #12 Share 7 Μαρτίου 2008 Καλώς ήλθες στο ΑΖ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 14 Μαρτίου 2008 #13 Share 14 Μαρτίου 2008 Καλως ηρθες !! Αυτό σημαίνει ζωόφιλος να αγαπάς όλα τα είδη και όταν ανακαλύψεις την προτίμησή σου τότε σου γίνεται πάθος.Τα ενυδρεία θέλουν προσοχή και φροντίδα καθώς και να παρατηρείς συνέχεια για τυχόν αλλαγές ή αρρώστιες. Καλή αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος