Δίας 5 Μαρτίου 2008 #1 Share 5 Μαρτίου 2008 Kati eixa kanei la8os mallon Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 5 Μαρτίου 2008 #2 Share 5 Μαρτίου 2008 (edited) μια ερωτηση,σε ολα εχεις βαλει φελιζολ στον πατο? και ειδικα στο μεσαιο? Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2008 - venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαρτίου 2008 Author #3 Share 5 Μαρτίου 2008 μια ερωτηση,σε ολα εχεις βαλει φελιζολ στον πατο? και ειδικα στο μεσαιο? Ναι φιλε μου.Στα 2 πρωτα εχω βαλει νταου στον πατο.Το τριτο ειναι 80αρι,οποτε δεν ειναι αναγκαιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 6 Μαρτίου 2008 #4 Share 6 Μαρτίου 2008 Αν και δεν ειμαι ειδικος με τις αφρικανες τα ενυδρεια σου ειναι πολυ ομορφα αλλα πιστευω οτι χρειαζονται περισσοτερες πετρες και λιγη αλγη για να δειξουν ακομα καλυτερα. Τα κοκκινα κοραλλια δινουν χρωμα αλλα χαλανε την φυσικη εικονα του 3ου ενυδρειου. Κατα τα αλλα πολυ φωτεινα και καθαρα.Μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 6 Μαρτίου 2008 #5 Share 6 Μαρτίου 2008 τι φίλτρο έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 6 Μαρτίου 2008 #6 Share 6 Μαρτίου 2008 τι φίλτρο έχεις; στη 2 εικόνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Μαρτίου 2008 Author #7 Share 6 Μαρτίου 2008 τι φίλτρο έχεις; Eheim 2217 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος