spyros80 4 Μαρτίου 2008 #1 Share 4 Μαρτίου 2008 Φτιαχνω ενα ενυδριακι 40 περιπου λιτρων οι διαστασεις ειναι 40 χ 30 και 40 υψος. Η ερωτιση ειναι αν χρειαζομαι κοντρες,μιας κ το τζαμι ειναι 5 χιλιοστα. Πανω κ κατω θα μπει πλαισιο ξυλινο. Αν μπορει να μου πει καποιος? Ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 4 Μαρτίου 2008 #2 Share 4 Μαρτίου 2008 Εχω φτιαξει ενα σχεδον ολοιδιο (μηκους 45) εδω και ενα χρονο και ειναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 5 Μαρτίου 2008 #3 Share 5 Μαρτίου 2008 Κόντρες να βάλεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros80 5 Μαρτίου 2008 Author #4 Share 5 Μαρτίου 2008 Zorba_The_Freak Δημοσιεύθηκε 04/03/2008, 22:00:20 Εχω φτιαξει ενα σχεδον ολοιδιο (μηκους 45) εδω και ενα χρονο και ειναι μια χαρά. Εχεις βαλει κοντρες? Δεν εχω κοψει για να βαλω(γιατι εχω το ξυλινο πλαισιο στα μετρα του ενυδρειου πανω κ κατω!) γι αυτο ρωταω. Μολις το κολησα.Ολα πηγαν καλα!(μεχρι τωρα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος