Sotos_gr 4 Μαρτίου 2008 #1 Share 4 Μαρτίου 2008 Εδώ και τρεις περίπου μέρες παρατήρησα στο τζάμι του ενυδρείου μου πολλά μικρά λευκά σημαδάκια που έχω την εντύπωση ότι είναι σκουληκάκια. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι και τι πρέπει να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 4 Μαρτίου 2008 #2 Share 4 Μαρτίου 2008 Κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για Planaria. Μία καλή αλλαγή νερού καθώς και καθαρισμός του φίλτρου/ενυδρείου από στερεά οργανικά είναι η λύση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 4 Μαρτίου 2008 #3 Share 4 Μαρτίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotos_gr 6 Μαρτίου 2008 Author #4 Share 6 Μαρτίου 2008 Κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για Planaria. Μία καλή αλλαγή νερού καθώς και καθαρισμός του φίλτρου/ενυδρείου από στερεά οργανικά είναι η λύση... Φίλε Husky Jim ευχαριστώ για την βοήθεια. Έκανα αλλαγή νερού και με το που τελείωσα ήταν όλο το ενυδρείο γεμάτο σκουληκάκια. Τώρα βέβαια έχει καθαρίσει κάπως. Βλέπω πολύ λίγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 6 Μαρτίου 2008 #5 Share 6 Μαρτίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillis 6 Μαρτίου 2008 #6 Share 6 Μαρτίου 2008 Μυκητες (ακακοι) ειναι φιλε μου,θα κανουν τον κυκλο τους και θα φυγουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rania20062 10 Μαρτίου 2008 #7 Share 10 Μαρτίου 2008 τα ψαρακια μας δεν τα τρωνε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 10 Μαρτίου 2008 #8 Share 10 Μαρτίου 2008 αυτα ειναι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Rjk 10 Μαρτίου 2008 #9 Share 10 Μαρτίου 2008 Αυτα στη φωτο ειναι πλαναρια. Δεν βλαπτουν τα ψαρια και ειναι αποτελεσμα υπερβολικου ταϊσματος. Περιοριζοντας το θα εξαφανιστουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος