Filitsa 4 Μαρτίου 2008 #1 Share 4 Μαρτίου 2008 Με λένε Φιλίτσα και είχα στο παρελθόν ένα ενυδρείο με σκαλάρια και ψεύτικα φυτά για 4 χρόνια. Μετά λόγω συχνών μετακομίσεων αναγκάστηκα να τα χαρίσω όλα για να μην τα ταλαιπωρώ. Εδώ και 6 μήνες παρακολουθώ τα ενυδρεία της κόρης μου που με την βοήθειά σας έχουν γίνει πραγματικά στολίδια ειδικά τα φυτεμένα και άρχισα να ψήνομαι κι εγώ να κάνω έναν υποβρύχιο κήπο. Έτσι μπήκα κι εγώ εδώ με σκοπό να διαβάσω, να ρωτήσω για να ξεκινήσω σωστά το κηπάκι μου με ότι μπορεί να φιλοξενήσει. Είστε μια τεράστια τράπεζα πληροφοριών (παλιότερα ένα βιβλίο και πολύ μας ήταν) αλλά και μια ωραία παρέα. Μπράβο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 4 Μαρτίου 2008 #2 Share 4 Μαρτίου 2008 καλωσόρισες filitsa .. θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε στα σχέδια σου ετοίμαζε ερωτήσεις καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinan 4 Μαρτίου 2008 #3 Share 4 Μαρτίου 2008 Filitsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Μαρτίου 2008 #4 Share 4 Μαρτίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 4 Μαρτίου 2008 #5 Share 4 Μαρτίου 2008 Καλός ήρθες και απο μένα και καλή διαμονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filitsa 4 Μαρτίου 2008 Author #6 Share 4 Μαρτίου 2008 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το θερμό καλωσόρισμα. Θα αρχίσω πολύ σύντομα τις ερωτήσεις. Προς το παρών το 'χω ρίξει στο διάβασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 4 Μαρτίου 2008 #7 Share 4 Μαρτίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 5 Μαρτίου 2008 #8 Share 5 Μαρτίου 2008 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 5 Μαρτίου 2008 #9 Share 5 Μαρτίου 2008 Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 5 Μαρτίου 2008 #10 Share 5 Μαρτίου 2008 καλώς ήρθες στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackghost 5 Μαρτίου 2008 #11 Share 5 Μαρτίου 2008 Filitsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filitsa 5 Μαρτίου 2008 Author #12 Share 5 Μαρτίου 2008 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα. Να 'στε καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 5 Μαρτίου 2008 #13 Share 5 Μαρτίου 2008 Καλός μας ήρθες και σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια υστ.Περιμένουμε φωτό από τα ενυδρεία!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 5 Μαρτίου 2008 #14 Share 5 Μαρτίου 2008 Καλώς ήρθες Filitsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος