dartman 4 Μαρτίου 2008 #1 Share 4 Μαρτίου 2008 ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΤΕ ??? ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΩ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ 24η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ AQUAZONE ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ..... ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ HOBBY ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ SUPER !!! ΑΝΤΕ 3+ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΝΕ !!!!! Ωρα συναντησης απο της 17:00 και μετα ΜΕΧΡΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ !!! AQUAZONE meeting point Cafe Olympico Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας , Μικρολίμανο Τηλ: 210-4834774, 210-4834718 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 4 Μαρτίου 2008 #2 Share 4 Μαρτίου 2008 Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά... Εκτος απροόπτου (ελπιζω να προλαβω Σάββατο πρωί να κάνω τις αλλαγές που θέλω στο ενυδρείο μου) θα φερω και αρκετα κλαδεμματα από cryptocoryne wendii brown, vallisneria nana, και ενα καλο κομματι riccia fluitans (γεματο όμως lemna minor) όσοι πιστοί προσέλθετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardust 4 Μαρτίου 2008 #3 Share 4 Μαρτίου 2008 αν και νεος στο forum θα ηθελα παρα πολυ να βρεθουμε αλλα....δουλευω!μηπως να κανονιζοταν και καμια πρωινη συναντηση για μας τους "νυχτοβιους"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 4 Μαρτίου 2008 #4 Share 4 Μαρτίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 4 Μαρτίου 2008 #5 Share 4 Μαρτίου 2008 αυτην την φορα δεν θα μπορεσω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 5 Μαρτίου 2008 Author #6 Share 5 Μαρτίου 2008 2 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ !!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 5 Μαρτίου 2008 #7 Share 5 Μαρτίου 2008 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 5 Μαρτίου 2008 #8 Share 5 Μαρτίου 2008 Επίτηδες το κάνετε...? Πέρα από την πλάκα να περάσετε καλάααααααα...!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 8 Μαρτίου 2008 #9 Share 8 Μαρτίου 2008 Θα είμαστε όλοι εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 8 Μαρτίου 2008 Author #10 Share 8 Μαρτίου 2008 Τι καλητερο Σαββατο απογευματακι για ενα καφεδακι στο cafe Olympico με ολη τη ψαροπαρεα ?? Αντε λοιπον για να μαζευομαστε ... 7 Ωριτσες μεινανε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb 8 Μαρτίου 2008 #11 Share 8 Μαρτίου 2008 Εκτός απροόπτου…..θα είμαι και εγώ εκεί umb Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 8 Μαρτίου 2008 Author #12 Share 8 Μαρτίου 2008 ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ... !!!! Αυτο και αν ειναι ειδηση ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 8 Μαρτίου 2008 #13 Share 8 Μαρτίου 2008 Και ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!! Φερνω: ΠΟΛΛΕΣ valisneria nana ΑΡΚΕΤΕΣ cryptocoryne wendii brown Ενα καλό κομμάτι riccia fluitans (μαζι με αρκετή lemna minor)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 8 Μαρτίου 2008 #14 Share 8 Μαρτίου 2008 φέρνω λαστιχάκια και σακουλάκια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 8 Μαρτίου 2008 #15 Share 8 Μαρτίου 2008 Ξεκινάω τώρα .!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardust 9 Μαρτίου 2008 #16 Share 9 Μαρτίου 2008 οπως ανεφερα και πιο πανω,λογο εργασιας δεν μπορεσα να ερθω.ισως την επομενη φορα να καταφερω να ερθω και να σας γνωρισω καποια στιγμη και απο κοντα...εχω πολλες αποριες,και ειναι καλο να το συζητας με ανθρωπους με την ιδια "αρρωστια" ελπιζω να τα περασατε ωραια!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 9 Μαρτίου 2008 Author #17 Share 9 Μαρτίου 2008 Και παλι χθες ηταν τρομερα ... Καναμε το χαβαλε μας , ηπιαμε το καφεδακι μας , μιλησαμε για τα ενυδρεια μας και ολα μια χαρα ... Κορυφαια στιγμη της συναντησης Husky με περουκα φουξια πανκιο !!!! Περιμενουμε και αλλους να σας γνωρισουμε απο κοντα, next time ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 9 Μαρτίου 2008 #18 Share 9 Μαρτίου 2008 Κορυφαια στιγμη της συναντησης Husky με περουκα φουξια πανκιο Πραγματικα ηταν κορυφαιος .Το κλιμα ηταν τρομερο και εστω για λιγο ξεχαστηκαμε μιλοντας και πινοντας καφεδακι,μπυρες με μια ωραια και ευχαριστη παρεα που πραγματικα ημασταν. Keep going Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 9 Μαρτίου 2008 Author #19 Share 9 Μαρτίου 2008 Τα σχόλια σας .... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry128802 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος