gogos2888 29 Φεβρουαρίου 2008 #1 Share 29 Φεβρουαρίου 2008 καλησπερα παιδια και παλι πηρα ενα καινουριο ενυδρειο 120 λιτρων και θελω να το κανω φητεμενο πηρα υποστρωμα aqualit kai πηρα και εβαλα σπασμενη λαβα.μου προτειναν διαφορα ειδη co2 σε ταμπλετες σε σκονη που θα την αλαζω καθε μηνα ειναι καλα ποιο απο τα 2 προτινεται?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 29 Φεβρουαρίου 2008 #2 Share 29 Φεβρουαρίου 2008 εγω θα εβαζα ΑΥΤΟ Την σπασμενη λαβα τι την θελεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillis 29 Φεβρουαρίου 2008 #3 Share 29 Φεβρουαρίου 2008 Αχχχχχχχχ....επιτελους το ανοιξαν...μαζι με την άνοιξη!!!! φιλε μου αναλογα με τα φυτα που εχεις ή θα βαλεις..και ποσο χρημα διαθετης και χρονο!! απλα με της ταμπλετες δεν κανεις και καλη διαχισει και χρημα σκορπας!!φτιαξε μπουκαλι με μαγια και ζαχαρι και θα εισαι οκ!!http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/CO2.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 1 Μαρτίου 2008 #4 Share 1 Μαρτίου 2008 (edited) Εγώ θα έβαζα αυτό Καλύτερα από την αρχή (αν σε παίρνει σε σχέση με το χώρο σου ή οικονομικά) να πας σε κάτι που να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σου και μελλοντικά. Τώρα, εναλλακτικά -αλλά απλά για να ξεκινήσεις και να δοκιμάσεις τη θετική επίδραση του CO2- μπορείς να βάλεις το DIY με μπουκάλι, μαγιά και ζαχαρη. Κατά τη γνώμη μου πάντως, για ο,τιδήποτε πάνω από 100 λίτρα η μπουκάλα είναι απαραίτητη και τελικά και η πιο εύκολη λύση. Φιλικά Ανδρέας Έγινε επεξεργασία 1 Μαρτίου 2008 - Andreas301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος